Superge živahnih odtenkov

Prava pomlad je končno tu in z njo vse, kar diši po življenju, energiji in veselju. Tudi letos nas omamljajo nežnost in romantičnost svetlih, obledelih in pastelnih tonov, pomembno mesto pa so seveda našle tudi intenzivnejše barve, ki jih je moč opaziti že na daleč. Izredno modni tako ostajajo pink in zeleni kostimi, veliko pozornosti bomo vzbudile z dolgo, električno modro obleko, velik hit pa so tudi modni dodatki v živahnih barvah. Med slednjimi se poleg svilenih rutk, blazinastih in pletenih torb ter nekoliko odštekanih sončnih očal najdejo tudi superge, ki pogosto prevzemajo vlogo statement kosa.

Pinterest
Pinterest

Sploh so to toplo sezono modne postale tiste enobarvne, kjer je enake barve tudi podplat, še posebej v močnem odtenku pink, neon ali travnato zelene, rdeče in vijola. To je ena tistih obutev, ki sicer izvira iz povsem športnega stila, pa vendar jo z lahkoto kombiniramo tako na kavbojke in srajce kot celo na kostime, krila in obleke. Letos pa bomo v trenutku modne tudi s povsem preprosto kombinacijo barvitih superg in nekoliko elegantnejše trenirke, ki pa naj vendarle ostane v nevtralnejših, naravnejših tonih. Za piko na i bosta, ne glede na izbrani look, dovolj minimalističen nakit ter velika, uporabna torba, pri kateri se lahko poigramo z ujemajočimi se barvami, ni pa nujno.

Pinterest

Barvite superge so vsekakor modna pridobitev, ki, za razliko od klasično belih, nudi veliko več “karakterja”, hkrati pa drži, da to ni naložbeni element, kar pomeni, da so super v trendu ta hip, a vprašanje, kaj si bomo o njih mislile že to jesen, kaj šele naslednjo pomlad.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.