Super šik kopalke Max Mara

Max Mara nam od nekdaj ponuja zelo prečiščeno in elegantno modo, s kosi, ki so praktično večni. Tudi poletna kolekcija sledi temu trendu in ostaja zvesta enostavnim barvam, ki so od nekdaj del Max Marine filozofije. Črna, rjava in bela sestavljajo zelo ljubko poletno linijo, ki seveda ne vsebuje le kopalk, temveč tudi dodatke za na plažo, predvsem pa veliko preprostih oblek, v enostavnih linijah. Na prestolu so enodelne kopalke, za katere še vedno velja, da jih lahko nosimo tudi s hlačami ali dolgim krilom: so vedno na svojem mestu in vedno zelo elegantne.

Vir: Max Mara

Lepi kroji, ravno prav retro, objamejo telo in poskrbijo za obline, kar se mi zdi super sploh za ženske, ki imajo nekaj več kilogramov in potrebujejo dobro krojene kopalke, ki te na pravih mestih tudi držijo. Grafični vzorci, nesimetrične oblike, igra črt, poudarjeni pasovi poskrbijo za čudovito poletno linijo, ki jo lahko obogatimo z lanenimi kaftani, dolgimi oblekami, nizkimi, zlatimi sandali in tudi kosi nakita, če se vam seveda ljubi. Multifunkcionalnost linije je, za Max Maro, jasna in glavna misija; italijanska znamka že od samega začetka ponuja kose, ki niso le sezonski ali modna muha, temveč odličen nakup tudi v smislu investicije, ki bo trajala leta in leta.

Če iščete super žive barve, rože in igrivost, potem je v tej liniji ne boste našle. A nekako imam občutek, da zna biti poletje lepo tudi takrat, ko si tu in tam privoščimo nekaj zelo umirjenega in preprosto lepega, brez dodatnega modnega šuma. No, Max Mara je v tem smislu pravi mojster!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.