Ta detajl letos potrebujejo celo naše kopalke

Letošnja priljubljenost retro elementov v modi še zdaleč ne pojenja, njen vpliv pa seže tako daleč, da so po takšnem stilu zadišali celo tokratni modeli kopalk. Bistvo se, bolj kot v barvah, skriva v linijah, krojih in še posebej posameznih detajlih, ki še tako vsakdanjo barvo, kot je recimo rjava, spremenijo v pravi hit vroče sezone. In če je do danes že povsem jasno, da se tudi tokrat nismo izognili navdušenjem nad kosi z golimi rameni, potem nič čudnega, da so se jim v vsej svoji retro lepoti priključili tudi tisti, ki razkrivajo zgolj eno ramo. Podrobnost, ki nas v trenutku odnese v pretekla 80., te mesece čudovito krasi vse vrste topov in oblek, še posebej pa smo nad enojnim ramenom prevzete, ko je govora o modelih kopalk.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Naj bodo v takšnem slogu enodelne ali dvodelne, pomembno je, da je na kopalkah izrecno poudarjena ena rama. Včasih za slednje poskrbi pentlja ali volančki, zaponka ali prevezi oziroma trakovi, pravzaprav je povsem vseeno, le da je opazno. Kreatorji so se za letošnji poletni izbor še posebej poigravali z linijami in njihovimi asimetrijami, ki našemu telesu poklonijo pravi damski look, večkrat so za slednjega uporabili tudi izreze, bolj ali manj drzne in zapeljive. Vse pogosteje je opaziti tudi kose, ki že tako rekoč mejijo na dnevna oblačila in sprva ne bi niti pomislili, da gre za kopalke, pa vendar prav to postaja novi trend, ki zagotavlja, da kopalno modo lahko vključimo celo v naš casual outfit. Sama že nekaj let zapored prisegam le na enodelne modele, malo zaradi zdravja, malo zaradi udobja in praktičnosti, to poletje pa tudi zaradi prelepih kosov, ki po mojem mnenju končno presegajo dvodelne različice.

Oye Swimwear
Johanna Ortiz
Lisa Marie Fernandez
Oye Swimwear
Zimmermann
On the Island by Mario Schwab

V kolikor ste po tovrstnem kroju kopalk že posegle tudi same, potem najbrž dobro veste, da iskanje pravega za svoje telo ni tako enostavno, kot bi se morda sprva celo zdelo. Paziti je potrebno na predel okoli prsi, pa predel na hrbtu in na bikini delu, hkrati je super pomembno, da dobro preverimo, kako nam kopalke stojijo okoli trebuha, nenazadnje pa je vse vplivnejša postala tudi sama barva. Še dobro torej, da je do danes ta mali kos postal tako zelo bistven del modne scene.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.