Kako nositi poletne verižice

S tremi besedami: eno čez drugo! Najbrž ste opazile, da je v letošnjem poletju toliko verižic in obeskov, da se veliko vrti okoli dekolteja in vratu. Všeč mi je ta moda zato, ker lahko z majhnimi dodatki ustvarimo odličen stil. Zlata nedvomno prevladuje in je tudi barva, ki jo najdete povsod. Rose gold je imel svoj trenutek, predvsem lani, in trend se nadaljuje, a veliko bolj diskretno.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Za dober stil potrebujete tri verižice. Ena mora biti dolga skoraj do popka in bolje je, če je posuta z zvezdicami, biseri ali dodatki, vendar pod enim pogojem, vse skupaj mora ostati skoraj minimalistično. Srednja je nekje do srca in je običajno tista, ki nosi okrogel obesek. Ti obeski so prav za srečo, saj gre za podobo kovanca ali verske ikone, tako kot sta nas naučila Domenico Dolce in Stefano Gabbana. Najkrajša pa mora biti super ljubka: z imenom, sporočilom, žabico, krono, srčkom, luno ali tudi vsem skupaj, zakaj ne?

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Odpeta bluza, in sicer odpeta tako, da se vidi nedrček, ali prav navadna T majica sta odlični podlagi za ta slog. Bela barva je najbolj hvaležna zato, ker poudari zlato, a tudi črna ima svoj šarm, sploh zvečer. V tem primeru velja, da manj ni več, ampak si morate prav privoščiti veliko vsega. In to ne pomeni, da morate pozabiti na zapestnice ali uhane, daleč od tega. Fashionistke nas učijo, da je žvenketanje zelo ženstveno in poleti si lahko privoščimo veliko več!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.