Kaj kupiti v dostopnih trgovinah, če tudi niste rosno mlade

Zara, H&M, Mango in še kaj bi se našlo. Znamke, ki pri nas krojijo modo in namenoma nisem dodala besede “žal”, saj so se časi preprosto spremenili in je moda vse bolj fluidna. Če ji sledimo, potem vemo, da je težko predvideti, kaj bo, in pričakujemo lahko vse. Kar pa mi je všeč, je dejstvo, da smo se vse ženske zelo pomladile. Nosimo barve, si privoščimo pentlje, dolžine so lahko daljše ali krajše, še kako pogledamo kratke hlače, smo v oprijetem jeansu in uživamo takrat, ko se lahko namažemo. Seveda vse kupujemo tudi v nizko cenovnih trgovinah oziroma tistih, ki prodajajo hitro modo, saj je višina cene vedno relativna. Za vas sem izbrala nekaj kosov, ki so dobra investicija in jih lahko nabavite za prav malo denarja.

Blazer

Doma imam kar nekaj blazerjev znamke Zara, Mango in H&M in moram reči, da so prav dobri. In to ni vse: vržem jih v pralni stroj in se s pralnico niti ne trudim. Prepričana sem bila, da bom iz stroja vzela ven kos v velikosti robčka, a se z njimi ni zgodilo nič hudega. In so še vedno kot novi, nekje za 40 evrov.

Vir: Marie Claire

Midi krilo (če je plisirano, toliko bolje)

Te dolžine so prav hvaležne in plise je tisti material, ki vam bo vedno znal podariti pravo mero romantike, sproščenosti in igrivosti. Jaz sem torej za. Če ste malo bolj drzne, si lahko privoščite plisiran živalski potisk; če ste romantične, stavite na plise s prosojno čipko, ki deluje noro lepo; če ste za klasiko, potem so tukaj pudrasti odtenki.

Vir: Fashion Gum

Bela bluza

Ne morete zgrešiti, ker je zelo bazična in uporabna. V teh trgovinah običajno najdete kar nekaj bombažnega, zelo enostavnega in preprostega. Če ste za kose, ki so nekoliko bolj dodelani, potem pazite na materiale, ker je poliestra na pretek in kot veste ni idealen material za poletne dni. Kljub vsemu vam svetujem, da malo pogledate; denimo H&M ima zelo prikupne, čipkaste bluze s širokimi rokavi, iz 100 % bombaža. Tudi te vržem kar v stroj.

Vir: Glamour

Nakit

Verižice, ki jih nosimo eno čez drugo, večji prstani, uhani v gipsy slogu, obroči za lase in broške. Tukaj najdete veliko tega in glede na to, da gre za kose, ki jih kar potrebujemo za popestritev videza, potem je kar dobro, če si jih privoščite. Ne pričakujte vrhunske kvalitete, ampak če jih vsaj malo čuvate (torej se z njimi ne tuširate in pazite takrat, ko razpršite parfum), potem imajo določeno življenjsko dobo.

Vir: Elle

Gladek nedrček

Vedno pride prav in če je brez naramnic, toliko bolje. Danes ni več izgovorov za to, da bi nosile napačno ali grdo spodnje perilo. Prodajajo ga že vsi in v teh trgovinah je perilo zelo dostopno, najdete tudi komplete in seveda čipkaste kose. Gladki nedrčki pa so super preprosti in super uporabni, sploh poleti, ko nosimo nekoliko bolj odprte stvari. Glede barve ostajam pri treh: črna, bež in bela.

Vir: Corti Moda Shop Online

P.S: V H&M-u nujno poglejte še kavbojke, v Zari torbice, v Mangu hlače z visokim pasom! Maham. 🙂

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.