Oznaka: intervju

Gua sha za lep, spočit obraz

Čim pride do dotika obraza, pride do trenutka ustvarjanja in grajenja zaupanja.

Michael Kors in Bella Hadid na zasneženih smučinah

Ko se na “zasnežene smučine” podata Michael Kors in Bella Hadid nastane eden izmed zabavnejših intervjujev, v katerem je nedvomno čutiti pravo prijateljsko vez. Poglejmo.

Saša Joković – Lepotni intervju

Vas zanima, kateri puder uporabljati po štiridesetem? Zakaj so ‘klešče’ za uvijanje trepalnic najpomembnejši pripomoček za ličenje? In kako najbolje skriti utrujenost?

Diego Schober: mojster ličenja z dušo

Ponavlja, da je lepota tisto, kar nosimo v srcu, ličila jo lahko le poudarijo, vse pa se začne pri naši samozavesti in povem vam, da se tudi tokrat z njim popolnoma strinjam.

Dejan David Kemperl: s stilom se rodiš

Ne poznam večjega Chanelovega privrženca in hkrati človeka, ki modo resnično pozna. Ne površno, ker to ni njegov stil. In prav o stilu je tekel pogovor z Dejanom Davidom Kemperlom.

Intervju z vedno uspešnejšo Chiaro Ferragni

Chiara je danes najprej poslovna ženska in šele potem IT dekle, blogerka pa že dolgo ni več, ker ji je bila ta vloga krepko premajhna in, kot že mnogokrat rečeno, je o njej nemogoče povedati vse, saj je tega preveč.

Karl Lagerfeld o najnovejši Chanelovi kolekciji

Vznemirljivi vonj po visoki modi je v zraku, saj so se na pariškem haute couture tednu mode ta hip že predstavile številne modne hiše, med katerimi je največ zanimanja ponovno požela tudi znamka Chanel.

Srečanje z Leno Perminovo

Leno Perminovo sem srečala v Milanu, saj je za znamko Casadei pripravila kapsulno kolekcijo čevljev.

Intervju z manekenko Petro Nemcovo

Med različnimi dejavnostmi, s katerimi se ukvarja Petra Nemcova, je tudi teden mode, in sicer Mercedes Benz Fashion week, zaradi katerega je tudi prišla v Ljubljano. Med obiskom pa si je vzela čas tudi za nas in nam zaupala marsikaj …

Nika Veger: Nikamor brez nasmeha in rdeče šminke!

Preberite si zanimiv intervju s simpatično make-up artistko in blogerko Niko Veger, ki organizira prvo konferenco za lepotne blogerke v Sloveniji.