Oznaka: žamet

Kaj žametnega nositi tokrat

To je eden tistih materialov, s katerim lahko še tako preprosto krojen, navaden kos začaramo v elegantnega.

0 Delitev

Vrača se žamet

Nekako smo se navadile, da hladna sezona ne more miniti brez kančka žameta.

0 Delitev

Zdaj je čas za rdečo in bleščice

Črna in rdeča ostajata na prvem mestu, saj sta tradicionalno božični barvi, lahko pa se poigramo z materiali ali vzorci in tako poskusimo z nekoliko drugačnim slogom, ki nam zna biti všeč. 

0 Delitev

Enobarvni videzi v različnih odtenkih

Fashionistke izbirajo modne oprave v različnih odtenkih, od nevtralnih, kot sta klasični črna in bela, ali pa bolj živahni odtenki, ki pustijo pečat.

0 Delitev

Šik kombinezoni iz različnih materialov

Mrzla sezona pa prinaša veliko različnih razgibanih izbir in tukaj je izbor za vse, ki ste rade šik, a še vedno prisegate na udobje – po čemer so znani kombinezoni.

0 Delitev

Topla jesen s kančkom žameta

Modne smernice so žamet ponovno naredile zelo priljubljenega med ženskami in moškimi po vsem svetu. Kar nekaj modnih kosov iz žameta navdušuje in v prednosti so zunanji kosi, kot so blazerji in različne jakne.

0 Delitev

Modna izbira: kopalke iz žameta

Med modeli je na trgu veliko krojev; med dvodelnimi kopalkami so trikotni, bikini nedrčki izredno lepi, pridejo pa v poštev za vse z manjšimi prsmi, ki ne zahtevajo veliko opore.

0 Delitev

Vintage pridih na vsakem koraku

Modni strokovnjaki že napovedujejo, kateri kosi bodo najbolj opazni, saj že celo mrzlo sezono kraljujejo na samem vrhu najbolj IN oblačil in modnih dodatkov. 

0 Delitev

Dodatek za stil: žametni trak

Tako sem to zimo eksperimentirala prav z broškami in je vsak blazer, vsaka pletenina postala posebna, ker sem ji dodala žametno pentljo.

0 Delitev

Pet najbolj zaželenih blazerjev ta hip

Ni skrivnost, da so blazerji že nekaj sezon poglavitni del ženske garderobe, velik vpliv pa so dobili prav tokratno hladno sezono.

0 Delitev

Pet kosov za popestritev zimske podobe

V modi je tako, da lahko z majhnimi pripomočki naredimo veliko, zato bo danes tekla beseda o kosih, ki lahko v tem trenutku popestrijo našo garderobo.

0 Delitev

Kaj obleči za super glamurozen božič

Morda boste za božič doma, morda boste šle na kakšno kosilo ali večerjo, vsekakor pa verjamem, da si tudi same želite malo več, zato sem za vas izbrala nekaj outfitov za praznike, pa tudi nekaj nasvetov, v prepričanju, da bomo vse čarobno lepe.

0 Delitev