Tako sem poskrbela zase in za notranje ravnovesje

Ali ste vedeli, da se prav v črevesju nahajajo naši drugi možgani in je to hkrati kraj, kjer pridno kopičimo slabe izkušnje in negativne emocije? To pomeni, da je naše počutje in razpoloženje 100 % odvisno od tega, koliko je zdravo naše črevo, ali z njim lepo ravnamo ter skrbimo za njegovo pravilno počutje. Ne, to ni znanstvena fantastika, gre prav za študije, ki so že zdavnaj dokazale, kako je v telesu vse povezano ter kako se lahko počutimo slabo, če v sebi kopičimo negativne snovi. Že iz tega vidika je pitje Donata Mg nekaj zelo pomembnega, saj nam na naraven način pomaga izločiti toksine, hkrati spodbuja pravilno delovanje črevesja in tako poskrbi, da se počutimo dobro. Ko telo najde pravo ravnovesje, gredo vse stvari na svoje mesto, saj postane koža bolj elastična, lasje so bolj lesketajoči, boljše spimo in posledično imamo tudi več moči. “Kar žariš” je kompliment, ki ga v zadnjih časih največkrat slišim in dejansko je moje počutje zelo dobro.

Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič

Tudi letos smo se vsa Glitter dekleta podala v avanturo detox s pomočjo Donata Mg, vsaka pa je zabeležila svoje rezultate. In zanimivo, kako je pravzaprav vsak organizem zgodba zase, saj vsak tudi drugače odreagira na povsem preprosto kuro. Ker sem sama veliko na poti, je zame dobra prebava zelo pomembna. Slikanje in snemanje nedvomno zahtevajo zbranost in … raven trebuh, zato moram že zaradi službe biti pozorna na stvari, ki jih jem, na ure (denimo pozno zvečer so načeloma prepovedane vse salame in sladke stvari), pa tudi na količino. Dobro vem, da znajo biti oči zelo lačne, želodec pa niti ne, zato skušam najti ravnovesje med stvarmi, ki jih potrebujem, in tistimi, ki so samo “modni dodatek”. V vsej tej zgodbi ima Donat Mg zelo posebno vlogo, saj sem s pomočjo zelo preprostega izdelka prišla do odličnega ravnovesja in dobrega počutja. V bistvu gre prav za splošno počutje, ki se začne zjutraj z mlačnim Donatom Mg in nadaljuje s pitjem Donata Mg skozi ves dan.

Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič

Opazila sem spremembe na koži: vse skupaj je bolj elastično, sijoče, spočito in tudi jutranja zabuhlost (sploh predel okrog oči, ki je vedno kritičen) je izginila. Največja prednost pa je občutek lahkotnosti in kvaliteten spanec. Če je črevo v top formi, je tudi ostalo vrhunsko in to je dejstvo, ki ga ne smemo pozabiti. Program Donat Mg je v resnici zelo preprost in ga najdete tukaj: www.detoxmg.eu/sl/prirocnik-detox-mg. Če mi boste sledile, boste v hipu ugotovile, da za lepši videz ne potrebujete prav veliko, le pravilno prehrano, dovolj ur spanja in pol litra Donata Mg na dan. Sama sem se na okus že zelo navadila in pitje resnično ni težko. Pollitrska steklenička pa je zelo priročna, tudi v pisarni ali na poti, v avtu ali kjerkoli pač ste. Toplo vam priporočam, da zadevo tudi same preizkusite, ker vam ne bo žal in s pomočjo zelo enostavnega pripomočka, kot je Donat Mg, boste dosegle veliko. Idealen čas pa je vedno, tudi sedaj, v pričakovanju praznikov.

podpis

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

3 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.