Tako so blestele zrele ženske v Cannesu

Da ne boste slučajno mislile, da so rdeče preproge samo za mlade ženske, seksi razporke in popolne obraze. V resnici prav gube pripovedujejo našo zgodbo in čeprav se vse strinjamo s tem, da je mladost čudovita, moramo nujno dodati, da vsekakor ni popolna. Prav gube namreč prinašajo tisto čudovito samozavest, ki jo imajo ženske pri določenih letih. Morda je tako, da kilometrina naredi svoje, potem še izkušnje v življenju in zraven bi dodala še marsikatero brazgotino, ki nas oblikuje tako, kot je treba. No, brez padcev res ne gre, a pomembno je, kako graciozno in hitro se dvignemo, kajne?

Sharon Stone
Andie MacDowell
Helen Mirren

Na filmskem festivalu v Cannesu so letos zablestele predvsem tri ženske, vse z belimi lasmi, čeprav ne v celoti, a njihova podoba je bila res karizmatična in popolna: Andie MacDowell, Sharon Stone in Helen Mirren. Vse tri so dokazale, da je mladost stvar duše in tega, kako se počutiš v sebi. Sploh Sharon Stone je bila čudovita v oprijeti obleki v slogu morske deklice in da, v očeh ima še vedno tisti žar, ki jo naredi tako posebno. Res jo je nemogoče spregledati. Tudi Jodie Foster je poskrbela za čudovite, naravne trenutke in tako dokazala, da ji leta res ne pridejo do živega.

Andie MacDowell
Helen Mirren
Andie MacDowell
Jodie Foster

Naravna pričeska in povsem diskreten make-up so poskrbeli za podobo, o kateri danes govorijo vsi: te ženske so resnično večne in leta so le številka. Zdi se mi, da nam lahko podarijo marsikaj lepega, tudi v smislu navdihov in okusa. Dolgi lasje pri Andie so bili prav presenečenje, a po drugi strani je tako, da si je sploh ne predstavljam s kratko pričesko, ker ima danes leta. Nikakor.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.