Trije obvezni elementi vsake poletne sezone

Poletni meseci so tokrat nekoliko vremensko muhasti, a nič zato, saj smo tudi letos deležne nekaterih najlepših modnih zgodb. Trendi znova prisegajo na veliko nežnega, nevtralnega in predvsem veliko naravnega, kar pomeni, da na plano z lahkoto potegnemo ogromno tistih večnih kosov, ki jih nosimo prav vsako poletje. Sploh modni dodatki so tisti del našega looka, ki ostaja bolj ali manj enak prav vsako vročo sezono, s pletenimi elementi naravnega izvora na čelu. Med najnujnejše se torej znova uvrščajo:

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Pletena torba ali košara

Naj bo tista najbolj poznana slamnata, ki jo ljubimo predvsem za obisk plaže, ali pa nekoliko modnejša iz ratana ali celo platnena, to poletje jo preprosto moramo imeti. Nosimo jo lahko skoraj pri vseh dnevnih opravkih, saj se čudovito prilega neštetim poletnim outfitom in čeprav je uporabna predvsem v večjih dimenzijah, za trendovski look skrbijo tudi tiste čisto male, v katere najbrž spravimo le ključe in telefon.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Slamnat klobuk

Prav tako must have vročih mesecev in čeprav smernice ta hip veliko pozornosti namenjajo bucket klobučkom, ga preprosto ni čez klasičen slamnat klobuk. Zelo damski deluje tisti v veliki, celo ogromni dimenziji, a je verjetno veliko uporabnejši in nosljivejši nekoliko manjši, kot smo ga vajene vsako poletje. Za piko na i mu dodajmo svileno rutko ali kul sončna očala nekoliko odštekanih oblik in barv ter si ga nadenimo tudi izven kopališč, kot statement kos ali zgolj varovalni dodatek.

Vir: Pinterest

Špagarice

Tako kot klobuk in torba so tudi espadrille oziroma vsem dobro poznane špagarice obvezni del poletnega izgleda. In ker znajo dnevi postati še kako vroči, se te tedne zatekamo k odprtim modelom z ravnim, a še veliko raje nekoliko dvignjenim, wedge podplatom, že od lani pa nas v modnem svetu spremljajo tudi v tem primeru sandali, natikači oziroma japonke s pletenim, pogosto tudi nekoliko odebeljenim, ravnim podplatom grobih oblik.

Vir: Pinterest
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.