Tapete na steni so nova modna rešitev

No, niti ne toliko nova, saj jih gledamo že kar nekaj časa. Osebno so mi zelo všeč in zato sem se tudi sama odločila za spremembo ter v svojemu kabinetu – mini pisarni dodala prav tapete. Že dolgo občudujem male rožice in shabby chic motive, nakar sem se odločila. Res mi ni blizu mentaliteta, ko začneš razmišljati, da je nekaj doma za vse časa, ker je jasno, da tu in tam potrebujemo spremembo. Če je nakup nove kuhinje finančni izziv, potem so tapete nekaj povsem lepega in finančno nezahtevnega, ki še kako poskrbi za spremembo.

www.lovevsdesign.com
www.lovevsdesign.com
www.lovevsdesign.com
www.lovevsdesign.com
www.lovevsdesign.com

Notranji arhitekti se strinjajo: tapete so super in razlogov je veliko:

  • Postavimo jih res hitro in enostavno. Jaz sem imela dvojne in ene so že vsebovale lepilo, zato sem jih le zmočila z vodo in zalepila, druge so potrebovale lepilo. Ko gre slednje čez rob, četudi je lepilo roza barve, se potem posuši in ga obrišeš z vlažno krpo. Res super enostavno.
  • So ekološke, neinvazivne, brez kemikalij. Gre pač za papir, ki ga hitro zamenjamo. Morda na steni lahko ostanejo sledi lepila, ki pa se odstranijo. Vem, da imajo stare generacije v mislih tisto hudičevo lepilo, ki ga nisi odstranil niti z mačeto, a danes so stvari povsem drugačne in tudi lepilo je veliko bolj prijazno.
  • Super rešitev za vse, ki ste v najemu. Tapete resnično poskrbijo, da postane ambient samo vaš in si jih lahko omislite povsod, če pa je stanovanje majhno, je kar dobro, da se odločite le za eno steno.
  • Če ste za hitro in enostavno spremembo, tapete ne bodo razočarale. V otroški sobi so odlična rešitev, a nikar ne pozabite na ostale ambiente, s kopalnico vred.
Vir: Pinterest
www.lovevsdesign.com
Vir: Pinterest

Vredno je še poudariti, da imajo tapete vedno tudi navodila, kako jih postavimo na steno. Pozor na vzorec, potrebno je preveriti, da teče v pravo smer. No, če pa se zgodi kakšna napaka, nič hudega, še vedno je tukaj veliko zabave in ponosa, ko končno ležijo na steni: mojstrsko delo, drage moje, ni kaj!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.