Dvodelni seti tudi za elegantne priložnosti

Meni so noro všeč in zdi se mi, da se jih da res zelo lepo nositi in kombinirati. Zanimivo je, da so bili včasih tovrstni kompleti samo za mlada dekleta, zdaj pa so okužili večerno modo in celo poročne obleke. Edina težava je ta trebušček, ker je dobro, če ga pač ni, a z malo dobre volje se ga da kamuflirati in tako poskrbeti, da izgledamo vrhunsko, četudi trebuh ni 100 % raven. Seveda je vse odvisno od dolžine zgornjega dela, zato je dobro, da ni prekratek; lahko pa se poigrate s spodnjim delom, in sicer tako, da nosite super visok pas. Skratka kompromis med zgornjim in spodnjim delom reši vse.

Kompleti iz shantung svile, satena ali lanu so elegantni in šik. Super so tudi za na poroko, večerno zabavo ali prireditev, ki je nekoliko bolj svečana. seveda vmes najdemo povsem dnevne komplete, tudi s krajšim ali midi krilom, ki znajo biti prav tako zelo seksi. Dvodelni kompleti so za vse generacije, spreminjajo se predvsem dolžine in tudi vzorci. Za super eleganco vedno stavite na enobarvne kombinacije, za vsak dan pa so tukaj tudi boho, podeželske rožice, ki nikoli ne škodijo: jaz bi jih imela povsod!

Dvodelni kompleti so odlična alternativa večerni obleki, elegantnemu kostimu ali kombinezonu. Zelo lepo je, če je dvodelnost opazna, koža pa je vidna le takrat, ko denimo dvignete roke. Skrivnost elegance je namreč prav v tem, da je čim manj vidne gole kože, kar se morda spremeni pri mladih ženskah, a to pravilo načeloma drži za vse.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.