Na plaži ogromno črne in bele

Naj bosta posamično ali v duetu, dejstvo je, da je letošnje poletje znova močno zaznamovano s tema dvema bazičnima barvama. In če bi za belo to še nekako pričakovali, pa nas nekoliko bolj preseneča to, da črna zadnja leta dokazuje svojo vsestranskost skozi vse letne čase, celo v najbolj vročih trenutkih na plaži. Skratka, monokromatski kopalni look v črni ali beli je tudi tokrat velik must have in čeprav je na voljo tudi nešteto čudovito obarvanih kopalk, kot pribito drži, da bomo najbolj damsko in prefinjeno, ne glede na leta in postavo, delovale prav v teh dveh klasičnih barvah.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Izredno IN je to poletje uporaba navadne, oversize srajce v snežno beli, ki jo nosimo preko kopalk v vlogi ogrinjala. Prav tako bomo zadele v polno z izborom črnih, enodelnih kopalk nekoliko asimetričnih krojev oziroma z drznimi izrezi in linijami. Medtem pa bele kopalke ostajajo super ljubke v dvodelnih modelih, z dekorativnimi elementi, kot so naborki in volančki ter celo napihnjeni rokavčki. Pomemben del enih ali drugih so vsekakor pasovi, ki dajejo dotik dodelanosti in urejenosti ter hkrati poskrbijo za poudarek linij telesa.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Za piko na i tudi pri črnem in belem kopalnem outfitu vedno potrebujemo slamnat klobuk, plastenje zlatega ali srebrnega, minimalističnega nakita ter seveda damska, lahko tudi kul in nekoliko odštekano oblikovana sončna očala. Torej, črna in bela to poletje tvorita velik del plažnih trendov, ki pa se naravnost odlično dopolnjujejo z mnogimi preostalimi, sploh z elementi naravnega, kot so recimo tudi pletena oziroma platnena torba ter sandali v stilu špagaric.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.