Te pričeske vas bodo pomladile

O tem je vedno veliko govora in jasno je, da smo vse ženske pozorne na pričeske in make-up, ki poskrbi, da izgledamo mlajše in lepše. Sicer je tako, da si pri določenih letih privoščimo dražjo kremo proti gubam in morda kakšen piling več, marsikdaj pa pozabimo, da se skozi čas spreminjajo tudi lasje, ki zahtevajo drugačno nego in morda celo drugačno obliko. Kako torej izbrati svojo idealno frizuro? Na prvo žogo bi rekla, da je vedno najbolje, če vam svetuje frizer, ki vas najbolj pozna, po drugi strani pa sem izbrala nekaj pričesk, ki dejansko pomladijo.

Nesimetrični fru fru

Dobro je, ker je lahkoten in ne stoji na čelu, ima svojo svobodo, kar je dobro. Gre za daljši fru fru (res ne sme nikoli biti prekratek), ki po drugi strani poskrbi, da so gube na čelu manj vidne. Super je, če ga nosite na eni strani.

Nesimetrični fru fru

Prameni samo na konicah

In nikar ne že od vrha. Kot prvo zato, ker boste potrebovale popravke in barvanje na dva tedna, kar je nesmiselno, in kot drugo zato, ker deluje umetno. Prameni so lepi proti konicam in ne na vrhu; pazite tudi na ton, saj ne smejo preveč odstopati od vaše naravne barve.

Pramena samo na konicah

Ikoničen paž

Paž je vedno super, a ne v smislu 100 % simetrije in urejenosti. Super gladek, v smislu Anne Wintour, poskrbi za strogost, in to ni dobro. Naj bo torej z valovi in krajši v sprednjem delu. Če imate slabe lase, je to res odlična pričeska in hitro jo boste uredile.

Ikoničen paž

Beli lasje da ali ne

Odvisno. Če mislite, da mora biti bela naravno bela, potem ne. V bistvu so sivi lasje malo rumenkasti, kar ni dobro; lepa sivina je tista, ki jo najde frizer, seveda v kombinaciji z vašo. V tem primeru lahko rečemo, da bel las ne bo postaral, ker je urejen in izbran na podlagi vaše kože in videza.

Beli lasje da ali ne

Do ramen

To je res super dolžina za tiste, ki si želijo dolgih las, ampak ne ravno do sredine hrbta. Če je las v dobrem stanju, je pričeska do ramen dobra zato, ker lahko imate spuščeno ali speto pričesko in vedno bo dobro izgledala. Ampak pozor: las mora biti res zdrav.

Do ramen

Dolgo in nujno s stopničkami

Ker ravno in vse enako res ni za nikamor. Oziroma je super, ko je človek mlajši, a kasneje postane učinek te pričeske nehvaležen, saj te vleče navzdol, skupaj z gravitacijo. Nujne so torej stopničke, ki bodo pričesko razbremenile in podarile naraven videz.

Dolgo in nujno s stopničkami

Če imate malo las …

Ne vztrajajte z dolgimi, res ne, nima smisla. Postrizite in najdite pričesko za volumen. Najbolje je, da je to paž ali še krajša pixie pričeska. Fru fru naj bo daljši in na eni strani. Videz je razmršen in tako ustvarite občutek, da imate več las, kar je ključnega pomena.

Če imate malo las …
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.