Velike in opazne broške tudi za zimo

Jesen se počasi preveša v zimsko sezono in do danes je že povsem jasno, kateri so tisti največji in najpomembnejši trendi, ki bodo krojili našo podobo vse tja do pomladi in morda še dlje. Pomembne so barve, ki v sozvočju s kroji in materiali pričarajo mehkobo in prefinjenost, a hkrati niso dovolj le oblačila sama, temveč pomembno vlogo tokrat znova igrajo tudi kosi nakita. Slednji so, kot že večkrat povedano do sedaj, predvsem velikih, opaznih in zelo razkošnih oblik, s kristali in pridihom retro elegance, masivni in bogati že na prvi pogled. Prav takšne so tudi letošnje broške, ki večkrat delujejo, kot bi si jih izposodile iz zbirke naše babice.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Gre namreč za broške, ki še tako vsakdanjemu kosu dodajo ogromno blišča in še več ženstvenosti, pa čeprav se v stajling zgodbi znajdejo najbolj bazične kavbojke, srajca in/ali pulover. Vsekakor menim, da takšen kos nakita potrebuje prav vsaka izmed nas, in preseneča me dejstvo, kako zelo uporaben je. Naj omenim tudi to, da se z lahkoto oddaljimo od klasičnih predelov, kot so prsni del, dekolte ali ovratnik, temveč si privoščimo kanček več domišljije ter si broško morda raje pripnimo na ovratnik pulija, okoli zapestja ali na žep plaščka, kot nadomestek gumba pri srajci ali pa morda zgolj kot dekoracija rute, šala ali celo klobuka.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Zelo lepe so predvsem broške s prosojnimi kristali zanimivih oblik (lahko je to logo ali pa kakšna podoba živali, pentlja in podobno), saj delujejo zelo bogato, a hkrati ne preveč zahtevno, prav tako nudijo večjo vsestranskost, prav zaradi nevtralnosti. Seveda ne bomo zgrešile niti z barvitimi primerki, vendar pa je pri tem potrebno paziti na preostali look, saj kaj hitro doživimo neskladje, sploh ko so vpleteni tudi vzorci in močnejši, bogati jesenski in zimski odtenki.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

6 komentarjev
  1. Zelo lepe broške, lanjsko leto sem v Nami videla eno, ki mi je bila všeč, pa mi je žal da je nisem kupila. Lepe pozdrave vam pošiljam in lep vikend.

  2. Jaz že več let nosim unikatne broške naše oblikovalke nakita Darje Kosi. So zelo lep dodatek oblačilom. Mislim , da jih premalo nosimo.Lep pozdrav in lep vikend

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.