Karo vzorec na plašču: še vedno aktualen

Sem prav zadnjič razmišljala, da imam v omari kar štiri plašče s tem vzorcem in imela bi še kakšnega! Res jih rada nosim in vedno poskrbijo za kanček elegance, tudi s kavbojkami. Zelo mi je všeč rjav model, super klasičen in topel, pa tudi tisti z obrobo iz umetnega krzna. Eden ima v sebi kanček oranžne in je prav tako zanimiv, zato se sploh ne znam odločiti, kateri mi je najbolj pri srcu.

& Other Stories
Sezane
Mother of Pearl
Zara
Sezane
H&M
Massimo Dutti

Kar je pri tem vzorcu še najlepše, je dejstvo, da gre povsod. Lahko imamo eleganten kostim, obleko ali jeans in ta plašč bo vedno poskrbel za piko na i. Osebno mi je bolj všeč večji karo vzorec, saj se mi zdi, da je bolj viden in se tako lahko tudi bolj poigramo z različnimi barvami, tudi kontrastnimi. Majhen karo je običajno v rjavih tonih, lep, a nekoliko bolj klasičen. Če ostanete pri zimskih barvah, je tako, da so tovrstni plašči čudoviti z volnenimi dodatki: kapa, rokavice in šal so skoraj nujno potrebni, tako kot usnjena obutev.

H&M
& Other Stories
Acne Studios
Weekend Max Mara
Purdey
Whistles
Miu Miu

Tudi trend velikih šalov pride s tem plaščem zelo do izraza. In seveda si lahko omislite resice ter kakšen bolj odbit kos, kot je denimo cropped jeans s petami ali lep nakit, v smislu kalsičnih belih biserov ali večje broške, z malo lesketanja. Dolžina plašča je povsem odvisna od vas, a najlepši so midi ter dolgi, saj delujejo zelo sofisticirano in elegantno. Druga zgodba so potem jakne s karo vozrcem, ki morajo biti nujno večje in bolj ohlapne, za tisti comfy videz, ki je zdaj zelo v modi. Vendar ne gre le za trend, gre prav zato, da je dobro imeti pod jakno ali plaščem tople, volnene kose, ki seveda imajo svoj volumen.

Reserved
Nanushka
Stella McCartney
H&M
Massimo Dutti
Zara
Reserved

Kot vidite znajo biti različni modeli pestra izbira in morda celo izziv, da izberemo pravega. Glede na to, da plašče na karo vzorec ponujajo tudi nizko cenovne, dostopne znamke je tako, da zanj ne bomo odštele prav veliko denarja in bomo domov odnesle kos, ki vedno poskrbi za dober stil.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.