Barvita in topla zima znamke Tom Tailor

Tudi letos sem pri znamki Tom Tailor izbrala nekaj najljubših kosov. Osredotočila sem se na bunde, saj jih zdaj še kako potrebujemo, in na barve, ker vedno poskrbijo, da je mrzla sezona nekoliko bolj znosna. Z veseljem pozdravljam močne in živahne odtenke, čeprav priznam, da imajo v mojih očeh temno modra, barva smetane in pasteli zelo poseben čar. Všeč mi je, ko lahko uživam v udobnih oblačilih, ki so dejansko mišljena za vsak dan. Izbrala sem torej tri različne outfite in vsak po svoje mi je zelo pri srcu, od rumene in nekoliko bolj kričeče bunde do tiste roza, ki je ravno prav ženstvena. Ne gre brez bež in temno modre. Še to: čeprav vam predstavljam bunde, so bili tudi ostali kosi odlična izbira in zelo, zelo všečni.

#1 Rumena bunda

Kratka in ravno prav igriva. Takoj mi je bila všeč, ker gre za posebno barvo, ki nedvomno poskrbi, da je zima manj siva. Kombinirala sem jo s hlačami s karo vzorcem in toplo pletenino. Všeč sta mi bila kulisa v pasu in visok ovratnik; čeprav je pihala močna burja, sem vseeno uživala … Na toplem!

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

#2 Roza bunda

Zelo lepa in nežna roza bunda se z lahkoto znajde v marsikateri ženski garderobi. Ker sem fotografije že objavila na svojem Instagramu, je tako, da je ta barva navdušila veliko sledilk. Dodajam še super hvaležno dolžino, ki gre na vse. Za spodaj sem izbrala nežno majico z rožicami in temne kavbojke: preprosto in lično.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

#3 Bež bunda

Zdela se mi je res super v kombinaciji s temno modro. Všeč mi je svetla, ker vedno deluje malo manj športno kot sicer, čeprav po drugi strani zahteva malo več nege, a spet ne gre za znanstveno fantastiko. Ob bež bundi sem dodala še zelo lepo krojene temno modre hlače in flanelasto srajco, ki je prava za te dni.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Če bi morala izbrati le eno od treh bund, ne vem, katero bi. Vsaka je po svoje zelo koristina in zanimiva; Tom Tailor pa se je ponovno izkazal. Prav všeč mi je njihova preprosta in hkrati kakovostna moda, s kosi, ki jih lahko vedno nosiš. Ali smem napisati, da komaj čakam, da odprejo trgovine? 🙂

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
 1. Čeprav nisem največja ljubiteljica rumene barve pri oblačilih, moram priznati, da mi je ravno kombinacija z rumeno bundo najbolj všeč.

  Mislim pa, da vsi komaj čakamo, da se spet odprejo trgovine, saj to predstavlja tudi neko obliko druženja. In letos smo bili za to res precej prikrajšani. Sicer sama veliko nakupujem po spletu (in bom še naprej), ampak včasih pa le prija stopiti v trgovino, se razgledati, potipati artikle, malo poklepetati…..

  Z dobrimi mislimi v nov dan…. 🙂

  XOXO

  1. Res je, tudi jaz sem na spletu, ampak pogresam zivljenje…saj mi doma nic ne manjka in vem, da bo vse ok, in naj bo cim prej. Objem.

 2. Se kako smes in upam, da se ta zelja cimprej uresnici!
  Zmagovalka je roza; zelo ti pristoji, te pozivi in je krasna v kombinaciji s skorenjcki!

 3. Vse kar oblečeš, ti zelo paše! Všeč mi je make up. Tudi jaz že komaj čakam, da se odprejo trgovine, ker je čisto drug občutek, če lahko stvar, ki jo kupujem vidim v živo in jo probam.
  Sita sem že tega virusa, naj že izgine!!
  Ostanite zdrave in vsem lep konec tedna!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.