Telovadimo z Zaro, H&M ali Mangom

Lanska situacija, ki se vleče vse do danes, je prinesla veliko sprememb in ta je videna tudi v modnem svetu. Zaradi večjega preživljanja časa doma smo se zatekli k športni modi ter udobju in vpliv je opazen tudi pri razširjenih kolekcijah s tovrstnimi športnimi modnimi kosi. Zara je med prvimi pričela ponujati pajkice, trenirke in športne modrčke v različnih niansah in krojih. Izbor je res velik, linije ter dizajni so minimalistični, barve pa segajo od nevtralnih odtenkov pa vse do zemeljskih ter pastelov, ki v nobeni kolekciji za pomlad ne smejo manjkati.

Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara

Pri znamki H&M pa športni kosi niso nobena novost in so že kar nekaj časa na samem vrhu priljubljenosti zaradi lepega in udobnega videza. Matchy-matchy pajkice ter športni nedrček oziroma top sta zmagovalna za različne športe. Glede kakovosti je H&M športna linija dobila veliko pohval tudi s strani svetovno znanih športnic, ki se velikokrat odločajo za H&M.

Vir: H&M
Vir: H&M
Vir: H&M

Mango je tako zelo hitro sledil še ostalim znamkam in nam letošnjo pomlad predstavil svojo linijo športnih kosov. To, kar pa dela Mango kose različne od ostalih v tej panogi, je zagotovo kreativnost. Rebrasti materiali, majhni detajli in vzorci – paša za oči ljubiteljic športa pa tudi mode.

Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Mango
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.