Tista burgundy barva, ki je še vedno z nami

Jaz jo obožujem in veste, kaj mi je pri oktobru najbolj všeč? Da me ta barva objame. Objame me v smislu oblek, pletenin, nogavic, žameta, šminke in laka za nohte in vedno imam občutek, da me naredi nekoliko bolj sofisticirano. Saj ni važno, če je le občutek v glavi, važno je, da se počutim lepo. Letošnja jesen nam še vedno ponuja veliko burgundy barve, kar je seveda odlično: spominja na vino, diši po razkošju in je zelo nosljiva z ostalimi jesenskimi barvami. Glede na to, da je zdaj usnje na prestolu, je tudi barva za usnjeno jakno ali hlače.

Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images

Kaj pa dodatki? Tudi teh je veliko. Ne le torbice in čevlji (nizki, visoki, bulerji, športni copati), temveč tudi nogavice, kratke ali hlačne, mat ali z dodatki, kot so kamni, pentlje, mrežice in podobno. Kombinacija med črno in burgundy ostaja seveda vrhunska in razkošna. Mislim, da nas ta barva na nek način popelje v preteklost, govori o grofih in groficah, o prestižnih plaščih in seveda o žametu. Slednji zahteva poglavje zase: žamet je čudovit v burgundy barvi, pa tudi v črni in kraljevsko modri. Skratka, s tem jesenskim odtenkom ne boste nikoli zgrešile. Prisoten pa je tudi na področju ličil: šminka, senčilo za veke in tudi črtalo, kot nekaj novega in drugačnega. Čeprav je burgundy izpeljanka rdeče, jo lahko dobro nosimo na vekah, ker lepo poudari oči.

Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images

Jaz sem navdušena in zdi se mi, da je prava barva za te dni.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.