Drzen jesenski make-up znamke Dior

Pri Diorju lahko zdaj stavite na različne barve, vse so intenzivne, čudovite in ravno prav jesenske. Divje rdeča in čokoladno rjava, turkizno zelena in zlata v vseh odtenkih. Pa ne le senčke, temveč tudi svinčniki in novopečena verzija kultne maskare Diorshow Iconic Overcurl. Če pa ste za še večjo mero drznosti, ne pozabite na moker čopič: tako bodo barve močnejše pa tudi bolj obstojne.

Dior Diorshow
Dior Diorshow
Dior Diorshow
Dior Diorshow
Dior Diorshow

V resnici ta kolekcija nadaljuje prejšnje zgodbe s paletami, ki jih imate lahko dejansko celo leto in jih uporabljate 365 dni. Metalni odtenki so že skoraj nepogrešljivi, a nekako je tukaj tudi nude look, z naravnimi barvami, ki pa niso nikoli preveč nežne, kar je v resnici dobro. Ne pozabite na zlato, ki odigra jeseni zelo pomembno vlogo: zlati so modni dodatki in zlate so tudi veke, saj gre za barvo, ki zelo lepo poudari oči in vedno poskrbi za dramatičen videz. Tudi brez črtal ne bo šlo, a seveda ostaja črna barva noči in tista, ki še najbolj poudari te čudovite palete.

Dior Diorshow
Dior Diorshow
Dior Diorshow
Dior Diorshow
Dior Diorshow
Dior Diorshow

Če so oči poudarjene, sploh z barvami, kot je denimo turkizna, stavite na naravne ustnice in rožnate odtenke. Če pa ste za zemeljske tone, potem je lahko tudi šminka rdeča ali burgundy. Jesen prinaša veliko lepih, globokih tonov, privoščite si nekaj ekstra, četudi te dni nismo prav veliko zunaj. A saj veste: urejamo in ličimo se predvsem zase.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.