Jesensko pravilo narekuje modno in udobno

Muhasto jesensko vreme tudi letos večkrat otežuje naše jutranje stajling odločitve, ki od nas zahtevajo ravno pravšnjo usklajenost med modnim in praktičnim. Najti look, ki se bo dobro obnesel tako v soju toplih sončnih žarkov kot v nenadnem nalivu in podivjanem vetru, je kar težka naloga. Še dobro, da so letošnje smernice prehodne sezone še kako naklonjene ravno tovrstnim zagatam. Tako je, tokrat je modno vodilo močno podčrtano z udobjem, kar pomeni, da je stajling idej, v katerih bomo izgledale elegantno in ženstveno, a vendar ob tem ohranile tudi prijetno in nosljivo, na pretek.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Poleg že večkrat omenjenih pletenin, ki so te mesece na voljo v skoraj vseh debelinah in dolžinah, so super pomembni tudi plašči. Vračajo se vsi odtenki rjave, zelo fino delujejo tisti v beli in krem, zgrešile pa ne bomo niti s temno ali svetlo modro, sivo ali celo zeleno. Tu velja poudariti predvsem dejstvo, da vzorčasti plašči sicer ostajajo modni, a vsekakor manj kot morda v prejšnjih hladnih sezonah. Manj je opaziti tudi kosmatih jaken, so pa za udobje tudi tokrat poskrbele debele, tople podloge, ki pravzaprav poleg funkcionalnosti zagotavljajo tudi modno piko na i.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Še eden od pomembnih kosov, ki tokrat združuje modno z udobnim, je obutev. Res je, da se v polnem zagonu vračajo klasični škornji z visoko, a stabilno peto, pa vendar je med ulično modo vse pogosteje zaslediti pravo poplavo gležnjarjev z nizko peto ali celo z debelo, gumijasto ravno platformo. Nosimo jih lahko celo v družbi najbolj elegantnega kostima, midi krila ali dolge obleke, kot poslovni stajling ali zgolj casual izbor – takšen jesenski look je še kako IN. In če že slednji niso ravno po našem okusu, potem moramo v svoj nabor vključiti vsaj udobne, nizke čevlje iz usnja, morda z dekoracijo resic, kristalov ali biserov, a vsekakor s podplatom, ki bo nudil varen in prijeten korak tudi v največjem jesenskem nalivu.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.