Cenovno najbolj dostopni plašči v kamelji barvi

Seveda je Max Marin kulten, a ne ravno poceni. No, po drugi strani je nakup za celo življenje in še več, v smislu, da ga lahko celo podedujemo ali podarimo in tako nadaljuje svojo modno zgodbo. Camel coat, torej plašč v kamelji barvi, je v resnici kos, ki ga prav moramo imeti. Je klasičen, sofisticiran in vrhunski v svoji preprostosti. Izpeljank je ogromno, a osebno bi stavila prav na model, ki je krojil zgodovino mode: prepasan in zelo mehak, kot jutranja halja.

H&M
Massimo Dutti
Cos
Uniqlo
Topshop
Mango

Da ne boste potrošile preveč denarja, sem za vas izbrala modele, ki dobro izgledajo in so cenovno dostopni. Najdete jih na spletu in če imate čas ter pogledate bolj podrobno, boste našle še veliko več. Pri plašču je treba paziti predvsem na dve stvari: kvaliteto volne in podlogo. Včasih nam namreč znamke ponujajo poceni plašče brez podloge: res so zelo nehvaležni in ne grejejo. Pa še super hitro se uničijo in nimajo prave oblike. Podloga je nujno potrebna (oprosti, draga Zara, imaš ljubke stvari, a to je napaka). Če si želite kaj več, potem lahko plašču v kamelji barvi dodate kakšno razkošno ruto; osebno sem za karo vzorec v stilu Burberryja, saj s tem ne gre zgrešiti in podoba bo vrhunska. Dodatki so lahko rjavi, črni ali v krem barvi. Ostanite pri enobarvnih kombinacijah in boste zelo elegantne.

Zara
Selected Femme
Gant
& Other Stories – moj najljubši
Asos
A.MARSI by Silvia Mori

Tudi plišaste različice so nam na voljo, zelo zanimive in bolj igrive, pazite le na barvo, ker je včasih presvetla ali pretemna in je potem učinek malo drugačen. Skratka: ta plašč je še vedno med nami in prav lepo je vedeti, da se določene stvari, tudi v modi, ne spremenijo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.