Porcelan Royal Copenhagen in Royal Doulton zdaj tudi pri nas

Če ste ljubiteljice lepega, notranje opreme in porcelana, potem najbrž to znamko tudi poznate. Royal Copenhagen že več kot 240 let slovi po svojih ekskluzivnih porcelanskih izdelkih vrhunske kakovosti in brezhibnem dizajnu. Znamka je po vsem svetu znana po tem, da je Danska in da vzdržuje klasični modro-beli porcelan, ki je izdelan in v celoti ročno poslikan. Porcelan najde svoje prostor v sodobnih domovih in je hkrati zaželen simbol sodobnega in kakovostnega načina življenja.

Royal Copenhagen
Royal Copenhagen
Kolekcija, ki jo je narisala Ellen DeGeneres

Zgodba blagovne znamke Royal Doulton se je pričela leta 1815, ko je Jonh Doulton svoj prihranek, 100 funtov, vložil v majhno lončarsko delavnico v Londonu. Verjetno je bila tukaj sreča ali poslovna iznajdljivost povod, da je iz proizvajalca keramičnih kozarcev in cevi nastal vodilni proizvajalec inovativne in vrhunske namizne posode. Royal Doulton je zgodba neprestanih inovacij, različnih tehnik oblikovanja do sodelovanja z umetniki in oblikovalci, ter osredotočanje na izobraževanje in krepitev vloge žensk. Že 200 let je vodilo ponuditi vrhunsko kakovost in izjemen dizajn. Navdihi za izdelke Royal Doulton prihajajo iz Londonskih zgodb. Blagovna znamka je močno povezana tudi z znanimi osebami, ki sooblikujejo atraktivne in trendovske kolekcije izdelkov iz porcelana, za vsakodnevno uporabo.

Royal Copenhagen
Royal Copenhagen
Royal Copenhagen

Izdelke Royal Doulton lahko najdete v prodajalnah Steklarne Rogaška in naj dodam, da je tukaj še zelo zanimiva serija, pod katero se je podpisala TV voditeljica Ellen DeGeneres.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.