Trije kosi za elegantnejšo jesen

Čudovita jesen je tudi letos poskrbela, da so nam modne znamke postregle z nekaterimi najlepšimi stajling idejami in čeprav včasih deževnim dnem ni videti konca in nas za povrh vsega bremeni še pandemija, pa to vseeno ni razlog, da ne bi nadele nekaj elegantnega, nekaj takšnega, kar bo morda vsaj za kanček pripomoglo k boljšemu počutju. Ženstvenih kosov je to prehodno sezono na pretek in čeprav se morda večkrat osredotočamo predvsem na tiste velike, tople pletenine in oversize kose, v katerih se naša postava kar porazgubi, pa iz meseca v mesec postaja jasneje, kako zelo pomembno vlogo tokrat igrajo kosi, ki poudarjajo našo prefinjenost. In s čim jo še hitreje priklicati v naš vsakdan? Tu so trije elegantni kosi, brez katerih verjetno ne mine prav nobena jesen.

Free People
Free People
Free People

Svetli vrhnji kosi – so letos dobili še večji zagon in postali verjetno eden najbistvenejših elementov celotne hladne in celo naslednje tople sezone. Naj gre za kratko bundo v nežni pink, srednje dolg plašček na gumbe v krem odtenku ali pa klasični in večno popularni kamelje rjav dolg plašč, pomembno je le to, da gre za svetle, blede oziroma zelo naravne tone, ki se jim prelepo podajo tudi ostale svetle različice pletenin, hlač z visokim pasom in dolgih oblek.

Reiss
Reiss
Reiss
Reiss
Reiss

Žametne obleke pa so za razliko od prej omenjenih vrhnjih kosov tudi tokrat nekoliko temačnejše ali bolje rečeno bogatejše, vsaj kar zadeva izbiro tonov. Tudi letos jih namreč zasledimo v odtenkih bordo rdeče, črne, temno modre in temno zelene, vijolične in gorčično rumene, predvsem pa so aktualne žametne obleke vseh dolžin, ki se ponašajo z etno potiski.

Anthropologie
Anthropologie
Anthropologie

Fedora klobuki so tista pika na i, ki poskrbi za sanjsko dnevno podobo, sploh ko jih združimo s prej naštetimi kosi, ko jim dodamo debele, bujne pletenine, dodelan blazer in visoke škornje, bluzo s pentljo in celo kombinezon. To je dodatek, ki verjetno ne bo nikoli OUT, sploh v jesenskem obdobju, tokrat pa jih začinimo še s svileno rutko, na klobuku, okoli vratu ali v nizek čop ali figo spetih las.

Free People
Free People
Free People
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.