To poletje stavimo na posebne uhane

Morajo biti predvsem originalni in modna industrija nam danes predlaga prav to: da se igramo z oblikami, barvami, simetrijami ter ustvarimo podobo, ki je nekoliko neobičajna. Četudi imamo na sebi prav navadno belo majico, so uhani tisti, ki poskrbijo za piko na i: bleščeči tudi podnevi in veliki, sploh če imamo speto pričesko. So prava investicija letošnjega poletja, ker morajo biti res bogati, s kamni, školjkami, bleščicami in vzorci, kot so črke (vedno zelo priljubljene povsod) ter celo mini sporočili.

Če smo včasih imele občutek, da so veliki uhani le za posebno priložnost ali večer, se je ta trend danes popolnoma spremenil. Prišli so tudi nesimetrični uhani, ki jih torej nosimo v paru ali niti ne, včasih pa je prav par sestavljen tako, da sta uhana drugačna. Zelo ljubki so earcuff modeli, ki jih dobesedno obesimo na zgornji del ušesa in ne potrebujejo lukenj. Super za obogatitev ušesa in zato, da navadne uhane še bolj dopolnjujemo. Earcuff uhani so običajno preproste rinke s kamni ali perlami, vendar vedno poskrbijo za to, da smo opažene.

Seveda vsak uhan pride bolj do izraza takrat, ko imamo speto pričesko, a to sploh ni pravilo. Tudi pol spete pričeske so super in pa navadne kite. Če pa imate spuščene lase, nič zato, še vedno si lahko omislite večje rinke (z biseri ali brez) in boste izgledale vrhunsko.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.