Modne bleščice tega tedna

Za nami je še zadnji teden v juliju in tudi ta ni minil povsem tiho in mirno, tako v splošnem kot lepotnem in še bolj modnem smislu. Znova lahko občudujemo kar nekaj novih reklamnih kampanj in sodelovanj in čeprav poletje šele sedaj doživlja svoj vrhunec, pa izza vogala že počasi kuka jesenska sezona, ki jo odprtih rok že nekaj časa pozdravljajo tudi največje modne hiše. Poglejmo torej, kaj lepega nas še čaka v naslednjih hladnih mesecih:

Jesenska podoba modne hiše Balmain je tokrat usmerjena v povsem futurističen look, ki ga v novi reklamni kampanji nosijo Lila Moss, Chu Wong, Aweng Chuol, Cristina Jugo ter Tanya Churbanova.

Balmain

Zanimanje tokrat vzbuja tudi ponovno sodelovanje med modno hišo Givenchy ter Disneyjem, kjer so pripravili limited edition, kapsulno kolekcijo na temo pravljice 101 Dalmatinec.

Givenchy x Disney

Za pravo mero prefinjenosti vsako novo sezono poskrbi tudi znamka Zimmermann, ki je tokratni kampanji naslednje jeseni in zime nadela naslov Stargazer.

Zimmermann

Povsem svežo reklamno kampanjo nove hladne sezone so postregli tudi pri znamki Blumarine, kjer je njihovo podobo predstavila vsem dobro poznana Sasha Pivovarova.

Blumarine

Pestro je tudi v svetu športne mode, kjer ta hip v ospredje prihaja Iris Law v vlogi modela nove, jesenske kampanje znamke Superga.

Superga

Zanimivo sodelovanje pa se je zgodilo tudi med znamko luksuznih ur IWC Schaffhausen in supermodelom Gisele Bundchen, kjer naj bi slednja zasedla mesto svetovalke, natančneje z nazivom Environmental & Community Projects Advisor.

IWC Schaffhausen
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.