Stajling dneva: bogat organdi

Drage bralke in čudovite ženske,

priznam, da je letošnje poletje kar zahtevno in visoke temperature nas silijo, da smo skozi na senci. Škoda, ker nikoli ne bi smele pozabiti, da je sonce vir energije in veselja, ki ga bomo še kako potrebovale takrat, ko ga dolgo ne bo. Lepa sezona prinaša tudi ogromno kratkih hlač in oblek, vedno sem neskončno vesela, ko lahko iz omare vzamem vse tiste barvite in po svoje seksi kose, ki pozimi pridno počivajo. Po drugi strani pa mirno opazujem življenje, ki kar polzi mimo mene in razmišljam o avgustu in vsem, kar prinaša: drugačno svetlobo, popolno in močno energijo, veliko morja in počasi tudi začetek zaključka poletja, na katerega nisem nikoli pripravljena. A ostajam tukaj in zdaj, vsem vam pa želim čudovit teden.

Objem.

Za stajling dneva sem izbrala zame nekoliko neobičajno tkanino, organdi, ki pa zna tvoriti res zanimive kreacije. Bluza in krilo sta skupaj elegantna in prav gotovo za kakšno posebno priložnost, je pa res, da sem krilo nosila tudi z navadno T majico in nizkimi belimi sandali, pa je odlično delovalo. Funkcionalnost dvodelnih kosov me vedno zelo privlači, v tem primeru dodajam še nežno vijola barvo na beli podlagi in nekaj dodatkov v istem odtenku, da je videz še bolj usklajen.

Moj stajlng je sledeč: krilo in top Chicwish, sandali Aboutyou, torbica Kate Spade, nakit – Michael Kors, Accesorize in Bronzallure.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Tom Sawyer in sveže prepleskana bela ograja…… ne morem se otresti te asociacije, 🙂

    Tako ljubka si v tem stajlingu, da bi te postavila nekam sredi Firenc, da bi te vsi opazili, ko piješ kavo na glavnem trgu. Lepo poletje želim vsem, ki tole berejo in imajo glavo na dopustu……

    XOXO

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.