Stilski nasveti in must have kosi za avgust

Pa smo ga dočakale, čeprav nisem prepričana, da je to mesec, ki ga obožujem. V resnici že čutim dekadenco poletja in posledično vse septembrske obveznosti, kar mi seveda ni najbolj všeč. Avgust pinaša miren ritem življenja, še vedno veliko morja, popuste in najbrž tudi brezčasne trenutke na terasi, s svežo limonado ali kavo. Iz modnega vidika je mesec, ki prenavlja garderobo: stare kose damo ven, maksimalno izkoristimo tiste, ki so 100 % poletni in z enim očesom že spremljamo jesen ter vse novosti, ki so pred vrati. Zdaj je torej čas za vse lepe obleke, kratke hlače, odprte sandale in novo manikiro. Zdaj je čas, da izberemo tudi nekaj nekoliko bolj seksi, morda z odprtim hrbtom in se odpravimo na večerjo. Dobrodošel avgust, Glitter ekipi si prinesel čudovitega dojenčka, Lea, ki ga s širokim objemom sprejemamo v našo ekipo. In čestitke našemu administratorju, ponosnemu očku.

Freepic

Veliko biserov

Zanimivo, kako ostajajo v modi, kot simbol večne elegance, tudi poleti. V resnici znajo polepšati katerokoli stvar in to je njihova velika prednost. V topli sezoni gre tudi za masivne kose, ki želijo biti opaženi.

Netaporter

Večji prstani

Jaz jih obožujem vedno, a poleti bolj pridejo do izraza, ker imamo zagorele roke. Ne bojte se večjih oblik in poigrajte se tudi z barvitimi kamni. Dodajte lep lak za nohte in zadeva bo popolna.

Netaporter

Bele kopalke

Vedno jih gledamo malo sumničavo, a v resnici so noro seksi in lepe. Če je ten že pravi, potem smo zmagale. Dvodelne ali enodelne in zdaj so tudi popusti, z malo sreče najdete celo model, o katerem ste dolgo sanjale.

Netaporter

Zračna obleka

Idealna za visoke temperature in čeprav sem vedno za pasove, v tem primeru mora res ostati lahkotna in sproščena. Naj bo barvita, z vzorci ali tudi enobarvna, nosimo jo z nizkimi sandali in seveda ji lahko dodamo tono nakita.

Netaporter

Pareo

Na plaži deluje elegantno in to nam je všeč. Pa še nekoliko pokrite smo takrat, ko skočimo na kavo ali sladoled. Spomnimo se pravila bontona: v kopalkah ne gremo v restavracijo, četudi smo sredi morskega mesta; sploh ženske pazimo na higieno, ko sedimo.

Netaporter

Crop top

Moje poletje je v znamenju tega kosa, ki ga res obožujem. Prav žal mi bo, ko bo nekoč napočil čas, da ga pospravim za vse čase … Je zračen, udoben in noro lep s krili ali hlačami z visokim pasom. Če je v barvah, toliko bolje, a tudi bel ali črn deluje zelo sofisticirano.

Netaporter

Kratke hlače

Brez njih ne bo šlo. So udobne in zelo praktične, iz jeansa, lanu ali bombaža. Z dolžino se mirno poigramo in nosimo tiste, ki so nam preprosto všeč. Tudi z bluzami so lepa kombinacija, zelo šik.

Netaporter

Poletne torbe

Postajajo bolj lahkotne, praktične in v svetlih tonih. Meni so všeč zato, ker so čisto neobremenjene, hkrati dovolj prostorne za knjigo in sončna očala. Rafija še vedno zmaga, a ni edina; tudi mrežaste, bombažne in usnjene torbe imajo zdaj svoj čar.

Netaporter

Špagarice

Ni pravega poletja brez njih, naj so nizke ali visoke, in nujno je, da imamo en par s polno peto v omari, ker vedno pridejo prav. Če obožujete poletne obleke, tudi s čipko, potem je ta obutev res prava.

Netaporter

Bela obleka

Najbrž je prav bela barva tista, ki nas najbolj varuje pred vročino in soncem, zato je bela obleka obvezna. Dolžina ni pomembna, važno je, da jo imate in nosite. Čipkaste in luknjičaste tkanine so na vrhu lestvice priljubljenosti, a lahko vedno stavite na nekaj preprostega in gladkega.

Netaporter

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.