To zimo veliko poudarka na rokavih

Poleg bogatih materialov in vpadljivih barv so letošnjo zimo močno izpostavljeni tudi detajli, sploh tisti pri pleteninah, jeansu ter jaknah oziroma plaščih. Pomemben element so tako postali prav rokavi na puloverjih, pulijih, topih, srajcah, bluzah, oblekah in še kje, saj so namreč zanimive tako njihove linije oziroma kroji kot tudi dekorativni dodatki. Še posebej pa gre omeniti prav tiste pri pleteninah, saj prav ti rokavi to hladno sezono vzbujajo največ navdušenja. Gre pravzaprav za kose, po katerih v tem trenutku posegamo najpogosteje, tako zaradi praktičnosti in udobnosti kot tudi modnosti.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tu so biseri in kristali, resice in svileni trakovi, čipka in prosojni elementi, posebno mesto pa pripada tudi umetnemu krznu in perju, ki pogosto služita tudi kot okras rokavov. Velik hit so že večkrat omenjeni napihnjeni rokavi, letos najpogosteje v družbi oversize puloverjev in pulijev, bluz z visokim, viktorijanskim ovratnikom  ter elegantnih oblek. Pri pleteninah gre izpostaviti tudi različne tehnike pletenja, ki se pogosto odražajo oziroma spreminjajo in menjujejo predvsem na rokavih. Nenazadnje pa so prav posebno mesto ponovno dobili naborki in volančki, ki v kombinaciji s širokimi, pogosto zvončastimi rokavi delujejo super ženstveno in posebno.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Pozabiti pa ne gre niti na rokave pri vrhnjih kosih, ki seveda ustvarjajo pomembne IT jakne in plašče, a hkrati v primerjavi s preostalo garderobo vseeno ostajajo nekoliko bolj diskretni, prefinjeni.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.