Tom Tailor kombinacije za vsak dan

Upam si trditi, da je skozi čas postala znamka Tom Tailor ena izmed najbolj priljubljenih pri nas. In prav tako si upam trditi, da za vse to obstaja pameten razlog: ponuja nam odlično ravnovesje med kakovostjo in ceno. Tom Tailor ne stavi na super trendovske kose, ki pa znajo iti iz mode, temveč na bazične kose, ki bodo z nami za vekomaj. Zato je nakup takšnega kosa dobra investicija, ker vemo, da bo trajal in trajal. Naj še dodam, da je vsa kolekcija iz izredno dobrih in trpežnih materialov, kar celotni zgodbi podari še večji čar. Poletna linija je kot običajno barvita in bogata, jaz pa sem izbrala tri outfite, ki so me še posebej prepričali in jih imam z veseljem v svoji garderobi. Modne kombinacije za vsak dan, za službo ali sprehod s prijateljicami; in ne zamerite klobukov, ker jih obožujem!

Kombinacija #1 Krilo na črte in bluza

Ljubezen na prvi pogled, ker je ta kombinacija res nosljiva! To krilo moraš prav obleči, da pravzaprav ugotoviš, kako dobro stoji. Odlična zamisel so gumbi v sprednjem delu, ker je lahko krilo čisto zapeto ali malo bolj seksi. In bela boho bluza naredi svoje, saj veste … Dodala sem torbico in klobuk, ker sem si prav želela biti turistka v mestu in pozabiti na vse. Uspelo mi je.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kombinacija #2 Rože in črte za kontrast

Kontrasti so mi vedno pri srcu in hlače sem opazila takoj, ko sem prišla v trgovino. Oranžen pas je res poseben in iskala sem, s čim bi jih lahko kombinirala. Našla sem ljubek top z rožami v istem odtenku, zelo mehak in preprost, ki gre odlično tudi na jeans ali na belo krilo. Hlače imajo visok pas in so 100 % udobne, s takim modelom ne moreš zgrešiti in so idealne denimo za v službo, ko smo veliko na nogah ali sedimo.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kombinacija #3 Dolgo krilo in ruta

Kanček etno sloga in tiste zelo preproste mode, ki pri Tomu Tailorju tako navdušuje. Ampak tukaj so detajli: prepleten pas na krilu, razporki pri straneh, ovratnik na bluzi, divje barve šala. Zdaj že veste, da si tudi iz moške garderobe vedno kaj izposodim (zadnjič je bil jeans) in tokrat sem se odločila za klobuk, saj mi je bila ta barva zelo všeč. Bež in temno modra gresta z roko v roki in čeprav gre za zelo umirjeno kombinacijo, je vedno zmagovalna.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Tri različne modne kombinacije za udobno in mirno poletje. Jaz sem za!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.