Seksi namig: moška srajca na ženskem telesu

Še vedno je velik trend in ne, ni že stokrat viden. Moška srajca na ženskem telesu ima prav zanimiv, erotičen naboj, najbrž zato, ker se moški kroj sooča z ženskimi oblinami. Vedno deluje pozitivno, če pa vsemu dodamo nekaj ženstvenih dodatkov, potem smo prav gotovo zmagale. Moška srajca naj bi bila, v tem kontekstu, zelo enostavna, torej bela ali svetlo modra. Slednja je zelo velik trend, ker je malo drugačna in seveda je modra barva tista, ki nas v letošnjem letu tudi vodi.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kako kombinirati

Vedno dodajte nekaj super nežnega, kot je denimo čipka. Lahko gre le za nedrček, ki se ga začuti izpod srajce, ali naramnico, ki tu in tam pokuka ven. Lahko gre prav za čipkast kos, kot denimo midi krilo, ki je v kombinaciji z moško srajco izredno lepo.

Kaj pa dodatki?

Čevlji naj bi bili ženstveni. To pomeni, da superg ne obujemo, če ne želimo biti preveč športne. Idealna kombinacija so pete, ki so lahko tudi zmerne, a čevelj mora biti ženstven. Zelo lepe so tudi balerinke, tiste najbolj nežne in ljubke, v pastelnih barvah letošnje sezone.  Tudi torbica ima svojo vlogo in je kar dobro, če j IT torbica, torej lepa, prepoznavna in “močna”.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Uhani in ostalo

Nujno jih imejte in naj bodo veliki. Ali pa, za malo minimalizma, čisto majhni in dragoceni, kot so denimo diamanti ali biseri. Stvar okusa. Da srajca še bolj pride do izraza, mora biti odpeta in nikar zapeta do konca, saj ji tako odvzamete ves čar.  Tudi pentlja ali trak v laseh sta dobra izbira.

Meghan je navdih

Ko pomislim na modro srajco, vedno prikličem v spomin Meghan Markle in njen stil. Preprosta, a zelo elegantna, po svoje tudi seksi, prav zato, ker se obline slutijo in včasih je najboljši dodatek le nasmeh. Moška srajca poda sporočilo o enostavnosti, hkrati je zelo seksi in prav ta kombinacija je, sploh v današnjem času, zelo močna.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.