Veliko roza barve za pravo poletje

Priznajmo si, da nas niti dolgi, temačni in zelo deževni dnevi ne odvrnejo od misli na poletje. Verjetno v glavi že sestavljamo nekatere najlepše outfite, v katerih bomo lahko vsak čas zablestele, seveda smo naši zbirki kopalk že dodale kak kos letošnje sezone, prav tako pa počasi, a s pogumom že kažemo tudi naše noge in stopala. Barve so eden ključnih elementov vročih mesecev in čeprav so te pogosto zelo svetle, pastelne oziroma kar zbledele, so hkrati zelo opazne in drzne, take, da na naš obraz v trenutku narišejo nasmeh in občudovanje. Med slednjimi so trendi tokrat izbrali nekaj zelo nepričakovanih odtenkov, pa vendar med najmočnejšimi znova paradira tudi simpatična roza.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Te mesece je torej pink barva znova obvezni del naše vsakdanje podobe, pa čeprav si jo bomo morda privoščile zgolj v utrinkih, kot na primer na svileni rutki v laseh, v obliki natikačev ali sončnih očal. Predlagam, da posegamo predvsem po mehkejših tonih, ki so pogosto pomešani z bež, sivo in podobnimi, a vendar ni nujno, saj modni ostajajo tudi drzni roza kosi, ki v poletnem času dobijo prav poseben čar. Za najpogumnejše bodo super izbira kombinacije le-teh, torej mešan look različnih pink odtenkov, kjer ogromno pripomorejo vzorci, sploh pikčasti, črtasti ali celo živalski.

& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories

Letošnje roza kose združimo z veliko bele, lahko tudi črne, zadetek v polno pa bodo zagotovo kombinacije z nevtralnimi, zemeljskimi toni. Za več glamurja lahko dodamo še bleščice, medtem ko za ravno obratni efekt, torej za pomiritev te, sicer tako karakterne barve, posezimo po elementih narave, torej po bambusu, slami in podobnem.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.