Top stil skandinavskih deklet

Ko potujem po tednih mode, kjerkoli že sem, opažam skandinavska dekleta. Najbrž tudi zato, ker so mi svetle ženske zelo zanimive, saj nosijo divje rdečo šminko in so vedno ravno prav razmršene in tudi čop je na njih nekaj povsem čudovitega. Morda zato, ker sem sama temna, a dejstvo je, da svetle ženske zelo pritegnejo mojo pozornost in tudi obleke so na njih … drugačne. Nove ikone prihajajo prav iz Skandinavije: niso le lepe, so tudi izobražene, zelo visoke in vitke, skoraj manekenke, z lepim nasmehom in prosojno kožo ter seveda s smislom za modo, tudi za najbolj odbito. Trenutno je top ikona Jeanette Madsen, Danka in modna urednica, ki preprosto ne zna ostati neopažena …. Konec koncev, zakaj bi? Predstavljam jo vam zato, ker mi je všeč njen način oblačenja: je zabaven, zelo individualen in prepoznaven, poln modnih kosov in hkrati tako zelo vsakdanji. Se ne boji barv in tudi to je njena prednost.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Pravi, da jo barve spravijo v dobro voljo: s tem se zelo strinjam in menim, da jih tukaj premalo nosimo. Sivina zime ter deževni dnevi sploh niso izgovor: dobro bi bilo imeti na sebi barve, ker smo tako srečnejše, kar ste najbrž tudi same ugotovile. Njene barvne kombinacije znajo biti nepričakovane in kontrastne, ampak vedno delujejo. Ni stvar fotografije, da ne bo nesporazuma, tudi v živo izgleda vrhunsko. Fru fru jo naredi ravno prav navihano, včasih spominja na Kate Moss, drugič na Brigitte Bardot, nič čudnega, saj se je že pri štirih letih preoblačila štirikrat na dan. Tako vsaj pravi.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Zelo dobro obvlada kontraste in proporce: oprijeto gre vedno skupaj z ozkim, zelo barvito zahteva vsaj en kos bele ali črne. Njen top kos je blazer in pravi, da teh ni nikoli dovolj, saj so vedno odlična rešitev za dober stil. Včasih zna biti tudi zelo ekscentrična, a v modnem svetu je pač tako: lahko si tu in tam zmešan, ker ti bo vedno oproščeno. Pri modi pa je tako, da slika pove veliko več od besed, zato malo poglejte, poiščite jo na Pinterestu ali Instagramu in ukradite kakšno idejo, ker so vse zelo dobre. In originalne.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.