Top trendi na področju kopalk

Medtem ko čakamo na poletje, sonce in visoke temperature, si lahko spočijemo oči na novih trendi kopalkah. Z nekaj besedami bi lahko rekli, da te brez dvoma ne bodo dolgočasne. Na čistem vrhu must have detajlov je cut-out trend, kar pomeni, da bomo lahko pokazale nekoliko več kože na čisto enostaven način. Tovrstne detajle lahko vidimo na dvodelnih in enodelnih kopalkah, na različnih predelih. Če želite pokazati svoj trebuh, poiščite takšne s cut-out elementom ravno na tem predelu. Zanimivi so tudi deli, kjer je koža ravno prav razgaljena pri nedrčku.

Vir: Missguded
Vir: NA-KD
Vir: CUTECOCO swimwear

Zelo in bodo tudi vzorčki, ki bodo popestrili še tako enostavne dizajne kopalk. Cvetlice ne spadajo le na ljubka spomladanska oblačila, temveč pridejo poštev tudi kot pika na i pri kopalni modi. Živalski potiski bodo poleg cvetlic tisti, na katere moramo biti pozorne. Zanimiva kombinacija je zebra potisk in barve. Vse, ki ljubite pastele, pa si privoščite kopalke v tem nežnem odtenku, ki bo lepo poudaril barvo vaše polti.

Vir: Reina Olga
Vir: Reina Olga
Vir: H&M
Vir: Zaful

S kopalkami pa lahko poudarimo tudi pas in ta bo zaželen tudi tukaj. Na enodelnih kopalkah si lahko privoščite debelejšega z zanimivo zaponko, pri dvodelnih kopalkah pa naj manjši, ožji krasi spodnji del. In čisto zadnji trend na tem spisku so zgornji deli kopalk v obliki topa. Ta na prvi pogled ni najbolj praktičen, saj vas bo sonce prijelo neenakomerno, ampak ustvari zelo lep modni videz. Morda je ta bolj primeren za priložnost, ko se po kopanju odpravite na osvežilno pijačo.

Vir: Leonisa
Vir: Trendyol
Vir: Athleta
Vir: PrettyLittleThing

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.