Bluze in topi za dober stil

Brez njih seveda ne gre, zato je kar dobro, če jih imamo v omari veliko. Bluze so postale v zadnjih letih zelo priljubljene, topi pa so odlični pod blazerjem, usnjeno jakno, pletenino; glede na to, da so ambienti, v katerih ustvarjamo, načeloma prijetno topli, gre za kose, ki jih lahko nosimo 365 dni v letu. Če ste v dvomu glede barve, vedite, da z belo ne boste zgrešile. Vem, na prvi pogled je lahko še preveč klasična in pusta, v resnici pa bo marsikdaj rešila veliko zagat. In super je, ker so bele bluze in topi odlični s kavbojkami, za zelo preprost, vsakdanji stil.

Vir: Stories

Dobro vprašanje je sledeče: čipka ali gladko? Najbrž ste opazile, da se je v zadnjih mesecih čipka vrinila povsod. Imamo čipkaste čevlje, kavbojke, torbice, perilo, bluze, tope, obleke in kostime. Kar nam moda želi povedati, je, da čipka ni le za posebne priložnosti, temveč prav za vsak dan, kar je odlično. Prav čipka doda kanček glamurja in romantike outfitu, ki bi bil sicer zelo pust. To seveda ne pomeni, da so gladke linije mimo. Živimo v obdobju, ko nam moda ponuja ogromno naravnih materialov, kot so bio bombaž, lan in svila; gre torej za materiale, ki so zelo lepi tudi v najbolj enostavni obliki, torej gladki. Osebno menim, da je dobro, če imamo bodisi gladke ali čipkaste stvari, ker vse pride prav.

Vir: Stories

Najbrž se vam je kdaj zgodilo, da ste se zjutraj zbudile popolnoma brez idej in navdiha, kaj bi pravzaprav oblekle. No, tudi sama padem tu in tam v te “črne luknje” in rešitev je zelo enostavna: kavbojke, bel zgornji del, čudovito spodnje perilo, včasih pete in drugič superge. Povem vam: deluje izvrstno!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.