Topel januar v naslednjih pleteninah

Zimska januarska pravljica navdušuje z lepim sončnim vremenom, pa tudi z nižjimi temperaturami, kot se spodobi za ta čas. Ostanite šik in toplo oblečeni v pletenine še nekaj časa. Tukaj so modni kosi, ki vas bodo brez dvoma navdušili. Najbolj zaželen med modnimi navdušenkami je pulover z balonastimi rokavi, ki veljajo za must have modni detajl ta hip. Takšen pulover lahko nosite na različne načine; od jeansa, klasičnih hlač pa tudi kril, kombinacija z midi satenastim krilom je pa zmagovalna za vse, ki imate rade udobje s kančkom elegance.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

V letošnjem letu pa se je kardigan ponovno znašel na samem vrhu najbolj IN modnih kosov. Le-tega lahko kombinirate na podoben način kot to storite z navadnim puloverjem. Zvezdnice, kot so Hailey Bieber in Bella Hadid, ga nosijo največkrat na mum jeans z visokim pasom in tovrstna kombinacija je idealna za vsak dan. Pri odtenkih kardigana pa se lahko zares pozabavate, saj so zaželeni različni odtenki; od nevtralnih do bolj živahnih, skoraj neon, do ženstvenih pastelov.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Tukaj so še pletene obleke, ki vam bodo priskočile na pomoč, ko ne boste točno vedele, kaj obleči. Te so v večini primerov midi ali maxi dolžine, nosimo pa jih z različno obutvijo, nekako najlepše se ujamejo s športnimi copati ali pa gležnjarji s peto. Lahko pa si omislite tudi pleteno krilo, ki je tako kot obleka daljše dolžine. Modni strokovnjaki prisegajo na matchy-matchy videz s puloverjem v enaki barvi in materialu. Posamično pa lahko nosite pleteno krilo tudi na navadno T-majico z blazerjem ali pa elegantno srajco. Pri izbiri oblek in kril prevladujejo zemeljski in nevtralni toni, morda se pozabavajte z belo ali bež izbiro.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.