Trend poletja: špagarice s polno peto

Nizke so nam že znane in tudi visoke niso prav nove. Kaj pravite, so vam všeč? Meni so, a priznam, da se tudi te hitro sezuvajo in imajo svoje šibke točke. Pa vendar … špagarice so 100 % poletna obutev in zdi se mi prav, da jih nosimo zdaj. Čudovite so s poletnimi oblekami in prav zaradi pete je kar dobro, če se odločimo za midi dolžino. Nekako tako, kot princese po svetu, z Letizio Ortiz na prvem mestu, ki je prav pred dnevi navdušila s svojo izbiro.

Letizia Ortiz in špagarice Castaner
Meghan Markle
Kate Middleton
Castaner
Castaner

Skoraj vse zvezdnice se odločijo za znamko Castaner, saj je pojem elegance in odlične izdelave na tem področju. Te špagarice niso najbolj poceni, po drugi strani pa niti ne noro drage. So nekje vmes in všeč so mi zato, ker so dosegljive v različnih barvah, čeprav so tiste nevtralne, skoraj kožne, moje najljubše. Pri špagaricah morate paziti, da je podplat kvaliteten, sicer zna celo razpadati. Mora biti kompakten in trši, saj gre za obutev, ki je tako ali drugače nagnjena k temu, da ni prav večna.

Castaner
Castaner
Castaner
Castaner
Castaner
Castaner

Tudi odprti modeli doživljajo svoj moment in jih je mogoče dobro kombinirati s poletnimi oblačili. Če pa so vam všeč dolge obleke, toliko bolje, saj so tovrstne špagarice s polno peto idealne za te modne podvige.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.