Trend špagaric za udoben korak

Pred leti jih res nisem marala. Kot prvo sem imela vedno občutek, da smrdijo, kot drugo dovolj smole, da sem ujela dež in tako deformirala čevelj, ki je s številke 40 pristal na 44. Povem vam: obup. Ampak v zadnjih letih so se špagarice zelo spremenile, postale so kvalitetnejše, bolj trpežne in konec koncev tudi lažje. Še vedno se malo sezuvajo, a minimalno, zato je moj nasvet naslednji: nabavite točno številko, raje malo manjšo kot večjo.

Getty Images
Brides.com
Brides.com
Brides.com
Castañer
Castañer
Castañer
Castañer
Castañer
Castañer

Lani jih je veselo nosila Kate Middleton, potem še Pippa in Meghan, zato me ne čudi, da so postale tako velik hit. Tudi sicer je bila znamka Castañer super znana na tem področju in vodilna. V preteklosti je te špagarice nosila Brigitte Bardot in obul jih je celo Salvador Dalí. Danes ostajajo zveste svojemu slogu, v umirjenih barvah, včasih visoke in drugič manj, načeloma čudovite z dolgimi oblekami (celo poročnimi) in pa s kosi, ki v spomin prikličejo boho modo.

Castañer
Castañer
Castañer
Castañer
Castañer
Castañer
Castañer
Castañer
Castañer
Castañer
Castañer
Castañer

Med temi so kapri hlače, širok jeans, midi krila in obleke. Špagarice niso najbolj primerne za večerno modo, oziroma so, če so tudi same večerne. Novi modeli so se tako razvili, da nam ponujajo tudi ekstra čipke, bleščice in pentlje. Skratka: so lepe na nogi in zelo udobne.    Letos ostajajo živahen in zanimiv trend tople sezone, saj jih videvamo povsod. Najbrž je že tako, da jih ne bomo nabavile na pretek, a tu in tam je kar dobro, če imamo vsaj en model.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.