Barvita moda igralke Florence Pugh

Igralka Florence Pugh navdušuje filmske navdušence po vsem svetu. O njenem izjemnem talentu ni dvoma, saj je bila že pri rosnih štiriindvajsetih letih nominirana za oskarja. Med njene bolj prepoznavne filme spadajo: The Falling, Midsommar, Lady Macbeth, Little Women in še bi lahko naštevali. Navdušuje pa tudi modne navdušence s svojim prepoznavnim edinstvenim slogom in drznimi modnimi odločitvami. Najbolje se počuti v živahnih barvah in o tem, da jih odlično nosi, ni dvoma. Intenzivne odtenke nosi tudi v prostem času, največkrat jo lahko vidimo v oranžni barvi, ki lepo poudari njeno polt ter dolge blond lase.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Če igralka v prostem času najraje posega po hlačah, je na rdeči preprogi čisto druga zgodba. Florence velja za pravo modno kameleonko, ki nikoli ne razočara. V različnih oblekah blesti in dokazuje, da pri 162 centimetrih lahko nosi čisto vsak kroj, kot manekenke na modnih brveh. Med občudovanjem njenih dizajnerskih toalet lahko opazimo, da raje posega bo daljših krojih, midi in maxi dolžini ji odlično stojita. Prepoznavna je tudi po statement nakitu, ki so največkrat uhani, ki lepo poudarijo njen obraz.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

vir: Pinterest

Tudi z make-upom in pričesko vedno preseneti, največkrat jo lahko na rdečih preprogah vidimo s speto pričesko. Od raznoraznih visokih fig do čopov, njeni blond lasje so njen prepoznavni znak. Njen make-up je vedno udaren; ali izbere različne barvite tone, ki se podajo k oblekam, ali pa temnejše odtenke, ki pristajajo zelenim očem. Njene goste obrvi so še eden izmed prepoznavnih znakov. Pri izboru šmink je ta skoraj vedno nude, ki lepo pristaja bolj poudarjenim očem. O mladi igralki bomo zagotovo še kaj slišali in moram reči, da komaj čakam, da vidim, kako se bo njen slog še razvijal dalje.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.