Moj nov karamelni balayage

Sodeč po tem, da imam eno in isto barvo las že od rojstva, no, skoraj, bi lahko rekla, da ostajam res zvesta sebi. A po tej karanteni je bilo prav gotovo tako, da sem si želela ven in tudi k frizerki. Vmes sem še napisala članek o karamelnem balayagu in se mi je zdelo, da bo to moja barva. Končno je napočil moj čas, šla sem v Salon Hairspa v Ljubljani in prosila ljubo Tino za spremembo.

Tako sem prišla…Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Karamelni balayage se zgodi na osnovi rjave barve. Prameni so res diskretni, vendar opazna, sploh na svetlobi. Imajo malo zlato-rdečega leska, ki bo poleti postal še svetlejši in se zato tega zelo veselim. Res sem pogrešala svetle konice, saj te pomladijo in tudi osvežijo v smislu, da izgleda pričeska veliko bolj živa in razigrana. Razmišljam še o daljšemu frufru-ju, ki najbrž še pride.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Tudi tokrat me je razvajala Subrina Professional z odličnimi preparati za lase. Navdušena sem nad njihovim keratinom, ki ga tako ali drugače uporabljam, saj imam mnogokrat zelo utrujene lase, ki potrebujejo pošteno nego. Keratin se je izkazal za pravo izbiro, sem pa opazila tudi nove, baby lase (juhu), kar pomeni, da vitamini, ki jih jemljem, končno delujejo. Strokovnjak na tem področju mi je povedal, da bi morali vsake vitamine za lase ali nohte jemati vsaj šest mesecev zato, da se kaj pozna. No, znam biti vztrajna, brez skrbi.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Ko sem se znebila starih in utrujenih konic, se mi je zdelo, da sem se odrekla staremu življenju. Kaj pa vem, lasje so res del mene in se težko odločim za kakršenkoli “poseg”. Vem, da me boste nekatere razumele in druge ne, včasih si prav mislim, da bi bila rada bolj pogumna, a ravno nisem. No, morda bodo stara leta prinesla tudi to. V pričakovanju vam maham in želim čudovit vikend!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
  1. Noro lepa!
    Tudi sama sem bila pri frizerju, kakšno olajšanje! Res je pasalo!
    Imam rjave lase in se ne grem drastičnih sprememb, včasih imam kakšne prebliske, ki me kmalu minejo, še sreča. Kaj pa vem, mogoče kdaj zberem pogum za spremembo.
    Veliko ženkam zelo pašejo dolgi lasje, tudi gospe Lorelli in meni je to zelo lepo!
    Lep konec tedna vsem!

  2. Lorella, čudovit svetlo moder top/bluza, zelo mi je všeč! Mi lahko svetujete, kje ga dobim? 🙂 Pa še o vitaminih za lase pišete-katere jemljete? Hvala, lep teden

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.