Kimono za malo drugačnosti

Priznam, da vedno pozabim nanj. Razlog je, da se ga še nisem navadila, čeprav ga imam v omari. Prišel je nepričakovano, gledale smo ga sumničavo, potem nam je moda povedala, da je ok s spodnjim perilom in kavbojkami, brez razlik. In veste, kaj? Res izgleda vrhunsko.

Alice + Olivia
Alice + Olivia
Anthropologie
Anthropologie
Anthropologie

Pri kimonu je zelo pomembna dolžina. Četudi so na slikah dolgi modeli, je v resnici najbolj hvaležen krajši, ker ga bomo lažje nosile s kavbojkami. Če ste za dolg kimono, tudi prav, hlače pa morajo biti nujno oprijete in čevlji bolj elegantni. Ne gre namreč pozabiti, da ima kimono, kot modni kos, zelo zanimivo zgodovino, saj so ljudje na Japonskem, v starih časih, kimono obdržali in ga poklonili naslednji generaciji. Ta kos je namreč bil pravo umetniško delo in je lahko stal več kot družinski dom. Kimono tako, kot ga poznamo mi, je seveda nekaj povsem drugačnega, a kar želim povedati, je, da ima v sebi nekaj plemenitega in razkošnega.

Anthropologie
Anthropologie
Anthropologie
Etro

Mirno se poigrajte z vzorci, barvami, potiski, rožami. Vse je dovoljeno, saj je kimono prav to: simfonija barv in veselja, ki zna zelo dobro popestriti podobo. Osebno mi je bolj všeč, če ni prepasan, saj mora pasti lahkotno in neobremenjeno. Lahko ima tudi resice, ki pa naj ne bi bile predolge. Kimono ostaja super izbira za življenje doma, ko si želite biti malo bolj šik in elegantne, lep je tudi za večerno priložnost, denimo z odprtimi sandali s peto in spet pričesko. Za piko na i mu lahko dodate žametno torbico.

Etro
Etro
Etro
Rianna + Nina
Rianna + Nina

Dobra investicija torej, ki zna kar navdušiti!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.