Trendi torbe za na plažo do 50 €

Pa je končno mogoče čutiti poletje v zraku in upam, da ste se tudi ve že odpravile na plažo. Sonce in morje sta prava sprostitev, ki napolnita telo z energijo, ki je v hitrem tempu življenja velikokrat primanjkuje. Na plažo pa ne moremo brez lepe, trendi torbe v katero lahko pospravimo vse pripomočke, od kreme za sončenje, brisače, kopalk do dobre knjige. Torba mora biti brez dvoma dovolj velika in praktična za nošnjo in tukaj je izbor pod 50 €, ki vas bo navdušil. Trendi narekujejo veliko priljubljenost naravnih materialov; od bombaža ter ostalega blaga pa vse do rafije. Zelo lep izbor je bela torba znamke Mango, ki je brez dvoma dovolj prostorna. Podoben model, le v rjavi barvi, pa lahko najdemo v trgovini Zara, ki je znana po kvalitetnih in lepih kosih po ugodnih cenah.

Mango
Zara

Prej omenjena rafija je pravi hit med modnimi dodatki in torbice v tem materialu so prava paša za oči. So izredno trpežne in poleg tega, da jih lahko nosite na plažo, so te kot nalašč za prosti čas, na primer opravljanje nakupov, piknike v naravi in ostale aktivnosti. Znamka Zara ponuja tudi zelo klasične modele, ki so sami po sebi izredno lepi zaradi enostavnosti. Seveda jo lahko same popestrite s kakšno odbito, pisano rutko ali pa obeskom za ključe. Če pa so vam bolj všeč pisane torbe iz rafije, je velika modra H&M torba vaš izbor.

Zara
H&M

In še zadnja dva modela sta pa povsem nasprotje prej omenjenemu naravnemu trendu; to so velike torbe iz pvc-ja, ki je prav tako med top trendi. Pvc modne dodatke smo lahko videli pri različnih prestižnih modnih oblikovalcih, najdemo jih pa tudi v trgovinah, ki so primerne za vsak žep. Kot na primer pri znamki Parfois, ki ima zares veliko izbiro torbic. Spodnja pvc torbica pa ima še dve manjši torbici, ki pomagajo, da boste še bolj urejene. Naslednji model pa vsebuje še en trend in to je neon manija, ki jo lahko opazimo tudi v modi za na plažo. Skinny Dip London torbica je v rumeni neon barvi in poseben detajl ji daje napis voila.

Parfois
Skinny Dip London
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.