Sončna očala kot osrednji fokus naše podobe

Modno poletje nam tokrat obljublja kar nekaj zanimivih in vse prej kot dolgočasnih podob. Zahvala pa pri tem ne gre zgolj posameznim kosom, temveč predvsem dodatkom, ki večkrat poskrbijo za odličen zaključek celotne stilske podobe. Vroča sezona je resnično obogatena s tovrstnimi elementi, ki pa lahko v marsikaterem primeru celo prevladajo celoten look ter si s tem zagotovijo kar statement naziv. Tu so nešteti naglavni dodatki ter dekoracije za lase, kot na primer trakovi in obroči, špangice in debele elastike, klobučki in čepice vseh vrst, nenazadnje pa med njimi vsako leto prevladajo prav sončna očala.

House of Harlow
House of Harlow
& Other Stories
Madelaine Petsch Prive Revaux

Letošnji poletni meseci bodo torej napolnjeni z mladostnimi in večkrat izredno duhovitimi dodatki, okoli katerih bomo lahko gradile celotno podobo. Stajling zgodbe, ki si jih bomo zamislile, naj torej vsebujejo sončna očala, opazna že na daleč. Trend modelov v obliki srčkov, trikotnikov in kvadratov se torej nadaljuje, poleg drznih oblik pa so izrednega pomena tudi njihove barve. Vse od rdečih, rumenih, modrih in zelenih do tistih nekoliko elegantnejših v črni, rjavi ali beli ter nenazadnje tudi mavričnih različic, naše modno oko naj tokrat upošteva tudi ta pomemben poletni dodatek.

Miu Miu
Miu Miu
Miu Miu

Naravnost prikupna so lahko takšna očala v družbi lahkotnih, romantičnih oblek, prav tako so super modna v kombinaciji s kostimom, kratkimi hlačami ali kombinezonom, prav posebno mesto pa vsako poletje pripada najbolj ustaljenemu duetu kavbojk in bele majice oziroma srajce, kjer so odbita sončna očala kot naročen element casual podobe. Za vse tiste najbolj pogumne so tokrat torej na voljo zares nore in skoraj povsem nenavadne različice, hkrati pa so tu tudi primerki za vse nas, ki si morda vseeno želimo nekoliko bolj vsakdanjega videza, a vendar z dotikom omenjenega trenda.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.