Vroče ta hip: potisk s sadjem

Jaz jih obožujem in vsekakor niso nekaj novega. Lahko pa rečem, da so se zelo dobro uveljavili pred leti in ženske smo jih hitro vzele za svoje. Potem je prišel Gucci in z letošnjo poletno kolekcijo poskrbel, da so postali kultni. Limone, jagode, pomaranče, grozdje, lubenice, avokado in še kaj bi se našlo … Gre za sadje, ki se postavi ob bok rožam, saj so cvetlični potiski prav tako aktualni.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Barve ostajajo zelo žive, intenzivne in povsem poletne. Če vam je ta trend všeč, vedite, da ga najdete tudi na kopalkah in dodatkih, kot so denimo torbice. Kaj pa vem, najbrž je tako, da je vrečka polna limon nekaj, kar te vedno spravi v dobro voljo, povrh vsega pa je tukaj rumena, ki te prav omami. Super se mi zdi, da te lahko modni dodatki ali potiski takoj spravijo v dobro voljo in z njimi podamo zelo konkretno sporočilo: Viva la vida!

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

In kako vse skupaj nosimo? Najbolje je, da si omislimo belo barvo, ker je najbolj hvaležna in gre zelo dobro zraven. Denimo enostavne bele hlače in bluza s potiskom sadja je vedno top kombinacija. Podobno velja za dolgo potiskano krilo in povsem navadno T majico. Čudovita opcija so obleke, vsekakor bolj opazne in nasičene, a hkrati ne preveč. In naj še dodam, da ta trend močno spominja na dopust, prav lepo je, ko te tovrstne tkanine objamejo, ker si z eno nogo že na Capriju, četudi le z domišljijo!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.