Tri barvne kombinacije, s katerimi bomo zelo modne

Pred kratkim sem v članku omenjala, kako zelo IN je to jesen duo črne in bele, pa vendar ne gre zanikati glasnega dejstva, da so po drugi strani močne, opazne barve še kako zavzele celotno modno sceno letošnje hladne sezone. Tu je ogromno rumene, modre, zelene, vijolične in pink, še vedno sta zaželeni rdeča in rjava, prav tako pa sta svoje mesto zopet našli tudi zlata in srebrna. Kaj pa njihove kombinacije? Ta hip bomo super modne predvsem, ko združimo naslednje:

Rjavo in črno – morda ju sprva niti ne bi kombinirale, saj se vsaka zase čudovito ujema s številnimi preostalimi odtenki te jeseni in zime, pa vendar sta skupaj nekako izredno eleganten par, ki pravzaprav ne pozna trendov in sezonskih omejitev. Lahko ju najdemo med povsem casual stajlingi, kjer ne manjka usnjenih hlač, pletenin in udobnih gležnjarjev, lahko pa ju uporabljamo tudi med večernimi izhodi, sploh v podobi blazerjev, dolgega krila in kombinezonov. Za piko na i predlagam dodatke v živalskem vzorcu, kot sta recimo torbica z leopardjim ali pa škornji s kačjim vzorcem.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Rdečo in zeleno – tvorita precej drzen look, a ni nujno tako. Zeleno plisirano krilo in rdeči škornji v retro stilu so super elegantna izbira, prav tako dolg zelen plašč in rdeči salonarji, pa na primer rdeče usnjene hlače z visokim pasom in zelen, tanjši puli in tako naprej. Opcij je ogromno, vprašanje je le, ali nam ta zanimiv jesensko-zimski duo sploh odgovarja.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Modro in kožno – zagotovo ena tistih barvnih kombinacij, nad katero bodo navdušene vse romantične duše. Modra naj bo nežna in delikatna, nude pa se lahko spogleduje tudi s kamelje rjavo, barvo bele kave in podobnimi. To sta barvi, ki se naravnost prelepo podata razkošnim, boho bluzam in dolgim, maksi oblekam z volančki, pa tudi plaščem, jopam in ogrinjalom. Za več drznosti trendi predlagajo dodatek usnja, obutev z živalskim vzorcem ali pa opazen dodatek v rjavi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.