Tri elegantne kombinacije SOliver Black Label

Rdeča mi je ponovno dokazala, da vsakič znova spremeni vsa pravila igre in zna dvigniti katerokoli obleko ali komplet na višjo raven. Preprosto je tako nabita z energijo, da se ti kar meša, in po drugi strani podarja svetlobo in poskrbi, da postane tudi najbolj preprost ali resen outfit zelo razigran. SOliver Black Label nam v novi kolekciji ponuja ne le rdeče akcente, temveč tudi veliko sive, ki ostaja sofisticirana alternativa črni. Začela bom kar s sivo in izvirnim kompletom, ki je bil noro udoben, pa tudi zelo, zelo mehak. In naj ne pozabimo, da smo v polni sezoni bukleja!

Siva pravljica

Zelo mi je všeč ta odtenek sive, ki ima v sebi belo in perla barvo; super je v kombinaciji s črno in belo, zato sem ji tudi dodala plašč, ki je morda eden od najbolj čudovitih kosov kolekcije (skupaj z zelo uporabnimi, mehkimi salonarji iz 100 % usnja po res ugodni ceni …). In nujno biseri. Kaj menite? Meni je super ljubko.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Živalski potisk in udobne hlače

Rahlo krajše hlače, a spet širše krojene in zelo udobne. Zgoraj bluza z geometričnim živalskim potiskom, ki ima v sebi nekaj prijetnega leska. Ko dodaš rdeč plašč, pa vse skupaj zelo dobro poživiš: ta kombinacija je lahko zelo svečana ali zelo vsakdanja, kar je odvisno tudi od čevljev in dodatkov.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Eleganca mehkih linij

To je primer linij, ki se zelo lepo povežejo med seboj in tvorijo skupno eleganco. Zahvaljujoč materialom je ta komplet zelo šik; lahko bi dodala bleščečo črno torbico in prav tako salonarje z bleščicami, pa bi imela nekaj za decembrsko zabavo. Všeč mi je tudi odtenek rdeče za bluzo, intenziven in neobičajen, na prvi pogled zahteva pogum, potem pa ugtoviš, da je zelo hvaležen.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

V trgovinah SOliver Black Label pa najdete veliko več… Namig: videla sem črn, žametni kombinezon in zdaj razmišljam skozi o njem 🙂

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.