Tri lahkotne kombinacije, ko ne veste, kaj obleči

Pridejo dnevi, ko strmim v omaro in bolj kot iščem prave kose, bolj se mi dozdeva, da nimam kaj obleči. In kljub polni garderobi zgrabim prvo majico in najbližje kavbojke in to je to. Ponavadi najbolj enostaven outfit, ki ne potrebuje veliko razmisleka, dovolj pa je že nekaj dodatkov in nakita, da vse skupaj res ne izgleda povsem dolgočasno. In verjamem, da smo si ženske v tem zelo podobne, zato tokrat nekaj idej, ki lahko nadomestijo najbolj bazičen in po pravici povedano že precej “zlajnan” duo.

Dolgo krilo in slip top – ena mojih najljubših poletnih kombinacij, saj nudi ogromno udobja, hkrati pa deluje zelo elegantno in dodelano. Vsekakor izbirajmo visok pas in A kroje, torej tiste zvončaste, v katerih je hoja zelo enostavna, hkrati pa celotna linija poskrbi, da skrijemo veliko nepravilnosti, ne da bi morale trpeti preozke ali prevroče kose. Zraven se v teh visokih temperaturah odlično podajo vsi topi brez rokavov, za najbolj pogumne so tu crop izvedbe, nikoli pa ne bomo zgrešile s slip topom, ki naj bo ohlapen in krašen z vezeninami, čipkasto obrobo ali vsaj zanimivo poletno barvo.

Pinterest

Fashioned Chic

Kratke hlače in T majica – še posebej bolj prefinjeni modeli kratkih hlač, ki so lahko del kompleta ali pa povsem samostojne, v safari ali kaki drugi tematiki. Tudi tu ne pozabimo na visok pas in širši kroj, saj nam bo le tako najprijetneje ne glede na priložnost. Za dnevni look so kot naročene T majice vseh barv in vrst, najenostavneje pa bomo urejenost dosegle ravno s popolnoma belo različico. Za piko na i letos obujmo retro, minimalistične sandale, kjer je višina petke popolnoma vaša osebna izbira, saj so namreč modne prav vse.

Viva Luxury
Pinterest
Fashioned Chic

Obleka z naramnicami in japonke – prav tako super preprosta kombinacija, sploh te mesece, ko so japonke na modni sceni dobile nov zagon ter tako našle svoje mesto tudi med najbolj IN poletnimi trendi. Kot že vemo, je modelov oblek nešteto, a ko res ne vemo, kaj izbrati in kako kombinirati, predlagam, da ne pretiravamo ter posežemo po najmanj kompliciranem modelu in barvi, saj prav to dovoljuje več prostora za ostale dodatke sezone.

Viva Luxury
Fashioned Chic
Pinterest
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.