Pet nepogrešljivih dodatkov tega poletja

Julij kar kliče po dopustu in če je morda tako, da ste še vedno v službi, srčno upam, da imate vsaj vikende zase. Ok, ni ogromno, a je vseeno bolje kot pisarna, mar ne? To poletje je, tudi z modnega vidika, prava avantura in veliko je kosov ter dodatkov, ki tvorijo dober stil. Nekatere bomo nosile tudi jeseni, drugi so namenjeni le topli sezoni. Če se torej odpravljate na dopust, je tukaj pet dodatkov, ki jih morate nujno vzeti s sabo.

Vir: Pinterest

Sončna očala

Jasno, da brez njih ne gre, in to ni nič novega. Spet so tukaj večje, retro oblike, kar je super tudi zato, ker nas tovrstna očala zelo dobro zaščitijo in omogočajo mirno branje pod palmo ali borovcem. Ker sončna očala znajo stati celo premoženje in je običajno tako, da jih pozabimo v vsakem drugem lokalu, vam svetujem pameten nakup, kar pomeni manj denarja za objekt, ki je potrošni material.

Vir: Pinterest

Klobuk

Modelov je sicer veliko, a še vedno me navdušuje tisti s širokimi krajci. Zelo lepi so modeli z ruto, ki je iz istega materiala kot so kopalke: super šik in zelo opazno. Lepi so tudi tisti z napisi na sprednjem delu ali pa zelo preprosti, iz slame, svetlejši in rahlo manjši. Mislim, da je izbira zelo široka in s tem ne bo težav.

Vir: Pinterest

Enodelne kopalke

Če imajo volančke in še kaj nagajivega, toliko bolje. Jaz jih obožujem in priznam, da me niso nikoli razočarale. Enodelne kopalke so prava izbira za prav vsaka poletja in nekako kot bikinke ne bodo šle nikoli iz mode. Tudi živalski potisk je zelo aktualen; tukaj ste lahko drzne in si upate veliko, ker je pač poletje, torej je vse dovoljeno.

Vir: Pinterest

Obroč za lase

Ni izgovora: morate ga imeti! Modelov je na pretek, osebno sem za bombažnega, večjega in zelo, zelo romantičnega. Super se mi zdi, da imamo zdaj obroče za lase, saj smo jih nosile že v mladih letih, a ta nova generacija je vrhunska, saj končno ne žulijo več. Juhu! In tudi glavobola ne bo. Povem vam: ni izgovorov!

Vir: Pinterest

Večji uhani in serija verižic

Okrogli, zlati, lahko tudi z obeski. Uhani so top stvar takrat, ko želite popestriti obleko ali majico, ki je povsem preprosta. Tudi verižice so super odločitev, in sicer tri, različnih velikosti. Če je le mogoče, naj bo ena z okroglim obeskom. Ti dodatki so tako ljubki, da jih boste prav gotovo nosile tudi oktobra, zato si le privoščite kaj lepega in žvenketajočega! 

Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Bi komentirala nekaj glede enodelnih kopalk. Sem si lani nabavila en model iz Lisce in so mi super. Mi pa je zanimivo to,da letos,ko sem dopustovala na otoku Zakintos (kjer je tudi veliko mladih), nisem videla ene gospodične oz. ženske,ki bi jih imela (izjema so bile tu in tam kaksne 50+ gospe).
    Objem!

    1. Ja, popolnoma verjamem, jih tudi sama ne vidim prav pogosto, čeprav jih imam osebno najraje. Mislim, da je zaradi sončenja in morda tudi zato, ker se počasneje sušijo…ampak v mojih očeh so enodelne kopalke top na vseh področjih, a se jih še nismo navadile. Morda bomo 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.