Tri najlepše barve senčil za najbolj vroče poletne večere

Vsekakor je res, da poletje ostaja čas minimalnega ličenja, za mnoge pa je to celo obdobje brez make-upa, ko koži privoščimo močno potrebna počitek in osvežitev. Pa vendar to še ne pomeni, da kozmetične znamke v tem času spijo, še zdaleč ne, saj so trendi tudi ta hip zelo glasni in predvsem zelo lepo prilagojeni modnim smernicam, da celotna poletna podoba deluje kar se da skladno. Za nekoliko intenzivnejše, opaznejše odtenke na očeh in ustnicah so zato kot naročeni predvsem vroči večeri, ko v soju romantičnih luči ali še raje v soju sveč naš pogled postane prav posebno magičen. Tokrat lepotna scena zato med senčili izpostavlja predvsem naslednje tri barvne sheme, ki jih lahko pogosto najdemo kar v kombinacijah številnih novih paletk:

Essence – Summer Days & Nights
Dominique Cosmeticsw
Violet Voss

Modra – lahko tudi turkizno zelena ter skratka vsi odtenki, ki nas spominjajo na najlepše barve bazenov in morja. Kot je pred kratkim v enem od svojih člankov omenila že Nataša, je to čar morskih deklic, ki letošnje tople mesece svoj vpliv izkazujejo tako med oblačili kot med ličili in celo pričeskami.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Oranžna – je poleg rumene ena najbolj zabavnih barv naše letošnje poletne garderobe, zato nič čudnega, da jo najdemo tudi med mnogimi novimi senčili. In kot pri modi se tudi tu najlepše dopolnjuje z odtenki rjave, zlate in zgoraj omenjene modro zelene. Možnosti sta predvsem dve, ali si jo omislimo v mat različici, ki na očeh deluje kot akvarel, po drugi strani pa je prav lesk v družbi oranžne čisto poseben efekt, ki na oči prikliče sanjavost sončnega zahoda.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Bronasta – je nedvomno med senčili najpopularnejša skozi vse leto, čisto posebno mesto pa dobi ravno v poletnih mesecih. Gre za odlične odtenke, ki med seboj zelo lepo povezujejo močnejše barvne izbire, medtem ko samostojno deluje super naravno, sploh ko je naša koža kanček zagorela in se odločimo za močno rdeče, oranžne ali pink ustnice.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.