Trije lanski trendi, ki so modni tudi to jesen

Lansko jesen so določeni trendi pustili tako močan pečat, da so si jih za ključne modne smernice mnoge znamke izbrale tudi to hladno sezono. Tu so svileni topi in široke hlače, midi pete in PVC ogrinjala, detajli z volančki, bleščicami in prosojnimi materiali. Če dobro pomislim, bi se jih našlo kar nekaj, a tokrat poglejmo tiste tri največje, najglasnejše in  zato tudi najopaznejše:

Karo blazer – leto 2017 si bomo v modnih krogih nedvomno zapomnili po karirastem suknjiču, ki je, kot kažejo letošnje napovedi, postal obvezni kos prehodne sezone. Tokrat prihaja z dodatkom pasu, v različnih, nekoliko drznejših odtenkih, včasih s poudarjenimi rameni po vzoru osemdesetih, spet drugič kot zapeljiva blazer obleka ali kostim z mini krilom, ki ju nosimo v družbi črnih, prosojnih najlonk. Tartan vzorec pa se tokrat ne drži zgolj blazerja, temveč vseh ostalih jesenskih kosov, od oversize trenčev pa vse do torbic in ostalih dodatkov.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Usnjene hlače – prav tako eno tistih oblačil, brez katerega si ne znamo več predstavljati jesenskih, pa tudi zimskih mesecev. Spet je pomemben detajl visokega pasu, ki sega vse do popka, hkrati pa raje pozabimo na oprijete modele ter si privoščimo širše kroje, v črni ali še raje rjavi barvi. Tudi pri kreiranju teh so se modne hiše tokrat ozirale v pretekla osemdeseta, a pozor, to ni kos za vsako postavo, saj lahko v njih kaj hitro delujemo širše in kratkih nog. Zraven zato priporočam pete, tiste tanjše, višje in elegantnejše.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Beli gležnjarji – prav tako obutev, brez katere ni minil niti en prehodni teden lanske hladne sezone. In prav takšne, kot smo jih s toplejšimi dnevi letošnje pomladi odložili v omaro, lahko to jesen uporabimo za nove stajlinge. Modeli so namreč izredno podobni, če ne kar enaki, morda zgolj s kančkom več zašiljenih, kavbojskih in/ali športnih oblik.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.